Over ons

Over ons

Ouder Blog is gestart in 2014 als een informatieve site die ouders van kinderen in de leeftijd 0-16 op regelmatige basis nieuws brengt op vlak van uitstapjes, boeken, DVD’s, muziek, mode, … .  Ouderblog.be is een onafhankelijk platform dat er is voor alle ouders en zich niet richt tot enkel de mama’s of de papa’s. Daarnaast zijn ook ouders in spé, grootouders en bij uitbreiding iedereen welkom op Ouder Blog.

De redactie

De redactie bestaat uit twee personen. Jeroen Herrie, oprichter van Ouder Blog, is nog steeds de hoofdredacteur. Ook zijn vriendin is vanaf augustus ’15 mee verantwoordelijk voor de berichten die verschijnen op de blog. Natuurlijk zijn nieuwe redactieleden en gastbloggers steeds welkom om van Ouderblog.be een mooie community te maken voor en vooral door ouders.

Persberichten

Wilt u ons uw persbericht sturen? Dit zou fijn zijn. Ouderblog.be is geïnteresseerd in alle nieuwtjes op het gebied van mode voor kinderen, kinderboeken, speelgoed en games, muziek en films voor kinderen. Maar persberichten over reizen met kinderen, sportkampen, daguitstappen in binnen- en buitenland zijn welkom. U kunt ons ongevraagd toevoegen aan uw persbestand met de volgende gegevens:

Ouderblog.be,
tav Jeroen Herrie
Kerkstraat 71
9120 Vrasene (België)

redactie@ouderblog.be

Het schrijven over producten of diensten die wij zelf hebben kunnen ervaren is een mooie uitdaging. Zo kunnen wij de bezoekers onze ervaring met het product of dienst meedelen. Dit is een uitdaging maar geen noodzaak. Leuke producten die we niet zelf kunnen uittesten zullen ook de nodige aandacht krijgen op Ouderblog.be

Winacties

Op regelmatige basis zullen we op Ouderblog.be één of meerdere winacties organiseren. Een winactie is een leuke manier om onze bezoekers kennis te laten maken met een bepaald product! Een winactie wordt altijd vergezeld door een nieuwsbericht en staat nog eens apart vermeld op de WIN-pagina.

Wenst u een 1 of meerdere producten ter beschikking stellen voor een winactie? Laat het ons even weten: redactie@ouderblog.be. Aan een winactie zijn geen kosten verbonden, tenzij de kosten van het aangeboden product. Ook het deelnemen aan winacties is gratis.

Mediakit

Wij hebben ook een mediakit ter uwe beschikking met extra info over Ouder Blog.