Kinderen en jongeren hebben het niet altijd even makkelijk. De druk die de maatschappij hen oplegt is enorm. In de sportclub tellen voornamelijk prestaties en op school goede punten. Daarnaast krijgen ze via (sociale) media heel veel beelden binnen van het ‘perfecte leven’. Maar eigenlijk is het meestal niet zo rooskleurig. Kinderen en jongeren voelen zich hierdoor niet altijd goed in hun vel. Gelukkig zijn er wel heel veel mogelijkheden om je zelfvertrouwen en dergelijke een boost te geven. Met ‘Alles is Chill’ geeft Stine Jensen alvast een voorzet.

Alles is Chill

Voel je je soms onrustig? Pieker je veel? Of zit je niet helemaal lekker in je vel? Zou je graag meer zelfvertrouwen hebben? Je minder aantrekken van wat andere van je vinden? Of je beter willen kunnen concentreren?

Als je je herkent in een (of meerdere) van de bovenstaande vragen, dan is dit boek echt iets voor jou.

Aan de hand van oefeningen en tips ga je aan de slag met diverse thema’s, zoals ademen, bewegen en positief denken. Want ook kleine trucjes en aanpassingen kunnen al een groot effect hebben. Voor je het weet zit jij wee heerlijk chill in je vel en in je lijf!

Recensies

Er is steeds meer behoefte aan ontspanning voor lichaam en geest. En echt niet alleen bij volwassenen, ook bij kinderen. Ook zij hebben te maken met spanning, stress en onrust. Zeker nu in deze moeilijkere tijden door Covid-19, de sociale druk uit de omgeving en de media, … Tijd dus om even de gaspedaal te lossen en te chillen. Stine Jensen legt met veel plezier uit hoe kinderen op een leuke manier aan de slag kunnen gaan met yoga en meditatie. Er wordt gewerkt aan de hand van verschillende thema’s. Met de vele oefeningen maak je kennis met wat onrust doet met je lichaam. Hoe raak je gestrest? En hoe voel je dat in je lijf? Maar nog meer: hoe kom je weer van die stress af? Je krijgt als lezer geen lange teksten voorgeschoteld, maar duidelijk verstaanbare korte teksten. Deze worden afgewisseld met vrolijke illustraties, interessante feitjes en open vragen. Ook vind je spelletjes en adem- en yogaoefeningen in het boek. Adem diep in, adem uit. Klaar om tot rust te komen en te chillen?

ISBN: 978 90 206 2267 6 | Auteur: Stine Jensen | Illustraties: Sam Loman | Uitgeverij: Kluitman | Pagina’s: 128 | Leeftijd: vanaf 8 jaar | Te koop bij o.a. Bol.com en Bookspot


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *