Twee jaar geleden opende het Belgische merk Eskimo, gekend van de nachtkledij en het ondergoed, zijn eerste flagshipstore in thuisstad Gent. Eind van de zomervakantie was het de beurt aan Antwerpen om de tweede flagshipstore te verwelkomen. In de Wiegstraat, een gezellige autovrije winkelstraat in het centrum van de Koekenstad, kan je vanaf nu de nieuwste collecties vinden van dit prestigieuze merk daar reeds 110 jaar bestaat.

Eskimo in Antwerpen

Met ruim 110 jaar ervaring in comfortabele nacht- en onderkledij weet het Belgische Eskimo, met het Eskimo-pinguïn logo, weet het goed wat de consument wil. Enkele jaren geleden opende het zijn eigen webshop en na de winkel in Gent, is nu in Antwerpen ook een leuke winkel geopend. Het pand in de Wiegstraat is gezellig ingericht en laat je in een huislijke sfeer kennismaken met de nieuwste Eskimo-collecties. Nacht- en onderkledij voor zowel jong als oud worden gepresenteerd in linnenkasten waardoor het makkelijk zoeken is naar de ideale match.

Winter 2016

De wintercollectie voor kinderen is beschikbaar voor kindjes vanaf 2 jaar. De Dodoo collectie bestaat uit comfortabele pyjama’s in o.a. donkerroze, blauw en geel/groen. In de Dodoo collectie is er naast de pyjama’s ook plaats voor een warm nachtkleed.

Daarnaast is er ook de Nightlife collectie die leuke nachtkledij voorziet voor jonge tieners vanaf 12 jaar. Hier is blauw de kleur die deze winter domineert. Blauw is ook de dominante kleur in de gewone Eskimo-collectie. In deze laatste collectie is onze favoriet de meisjespyjama in blauw/roze met het opschrift “To the moon” . Dankzij Eskimo beloven het alvast warme nachten te worden deze winter.

De nieuwe Eskimo flagshipstore is te vinden in de autovrije Wiegstraat 16 in het centrum van Antwerpen. De winkel is geopend van maandag tot zaterdag van 10 tot 18u. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *