Musical Hall brengt na het succes van ‘Doornroosje’ een nieuwe sprookjesmusical naar het grote publiek. Met Assepoester zullen ze zowel jong als oud betoveren met dit gekende verhaal. Assepoester: De Sprookjesmusical is de perfecte middag uit en zal ook de allerkleinste aanspreken.

Er was eens…

Het mooie meisje Assepoester. Ze woonde bij haar stiefmoeder, die haar in huis al het vuile werk liet doen. Op een dag kondigde de koning een groot bal aan. Daar zou de prins een meisje uitkiezen om mee te trouwen. Haar boze stiefmoeder verbood de arme Assepoester om naar het bal te gaan; ze wilde dat de prins met één van haar eigen dochters zou trouwen. Maar dat was buiten de Goede Fee gerekend. Zij toverde voor Assepoester een prachtige baljurk en schonk haar een glanzend paar glazen muiltjes, zodat ze als een echte prinses naar het bal kon gaan. Maar met één ding moest Assepoester wel rekening houden: om klokslag middernacht zou de toverspreuk uitgewerkt zijn. Zou zij erin slagen om voor twaalf uur het hart van de prins te veroveren…?

Kom verkleed en val in de prijzen

Assepoester: De Sprookjesmusical is er voor zowel jong als oud. Om de kindjes nog meer te betrekken bij de musical heeft Music Hall een leuke actie. Iedereen die verkleed naar de musical komt als zijn favoriete sprookjesfiguur maakt kans op een sprookjesachtige prijs. Voor de voorstelling meld je je aan bij de sprookjesbalie en een sprookjesjury kiest de gelukkige winnaar of winnares. De gelukkige wordt na de voorstelling op het podium geroepen om zijn/haar prijs in ontvangst te nemen van niemand minder dan de prachtige prinses Assepoester.

Ontmoet jouw favoriete sprookjesfiguur

Maar dat is nog niet alles. Ben je niet de gelukkige winnaar of winnares dan kan je nog altijd samen met jouw favoriete figuur uit de musical op de foto. Na de voorstelling komen namelijk alle sprookjesfiguren naar de foyer van het theater voor een uitgebreid fotomoment met het publiek! Oefen thuis maar al jullie prachtigste lach om te schitteren naast Assepoester of de prins.

Wees er snel bij

De kaartenverkoop van Assepoester: De Sprookjesmusical loopt als een trein. Voor sommige voorstellen zijn er nog slechts enkele kaarten beschikbaar en de voorstelling van 5 april om 11u in Antwerpen is reeds uitverkocht. Wees er dus snel bij willen jullie nog komen genieten van Assepoester: De Sprookjesmusical. Kaarten kosten 21€ of 26€ en zijn online te koop via Sherpa. De voorstellingen lopen 4 en 5 april in Antwerpen, 11 en 12 april in Gent en op 25 april in Hasselt.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *