Duurzaam design met een hoge feelgood factor, daarvoor staat Aymara. Aymara is een Belgisch modelabel met truien en accessoires vervaardigd met nobele materialen uit het hooggebergte van de Andes. Naast de collectie voor kinderen, mannen en vrouwen wordt dit seizoen de collectie uitgebreid met een gloednieuwe baby alpaca blend die zacht, volumineus en vederlicht is. De aaibaarheidsfactor van Aymara krijgt nog maar eens een boost.

Aymara

De collectie is ontworpen door Yannina Esquivias, die samen met haar man Sven van Gucht dit succesvolle label opgericht heeft. De focus die Yannina legt in haar collecties focust steeds meer op uitgepuurde belijningen die de pracht van de materialen. Hierdoor komen de artisanale siersteken meer tot in hun recht.

Deze winter staan lichte en tegelijk superwarme truien en cardigans centraal. Luchtig breiwerk met ajoursteken of in harige wol zorgen voor subtiele doorkijk. Naast baby alpaca, merinoswol en pima katoen zijn er ook samenstellingen van baby alpaca en onderhoudsvriendelijke vezels die draagcomfort en zachtheid koppelen aan vormvastheid. De collectie is verkrijgbaar in twaalf kleuren, gaande van tijdloze tinten zoals ijswit en marineblauw tot nude tinten, sepia, ocean blue, flessengroen en zalmroze. Meerkleurige motieven maken de collectie heel combineerbaar.

De nieuwe wintercollectie is o.a. te koop op de e-shop van Aymara maar ook bij verschillende winkels in België, Nederland en de rest van de wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *