Sinds 2007 voorziet het Belgisch-Peruviaans modelabel Aymara zowel de mama’s als de kindjes van mooie gebreide kledij. Authentiek en op een artisanale manier gemaakt met natuurlijke materialen. Aymara is ontstaan uit de liefde tussen een Belgische ingenieur, Sven Van Gucht, en Yannina, een jonge Peruviaanse reisagente tijdens een sabbatjaar.  Beide namen ontslag en begonnen samen hun eigen bedrijfje in Peru geïnspireerd door de achtergrond van Yannina’s familie.

Aymara

De collectie van Aymara wordt ontworpen in België. Deze ontworpen worden dan op artisanale wijze geproduceerd in hun eigen atelier in het zuiden van Peru. De kinder collectie is van de hand van Yannina Esquivias in samenwerking met Veronique De Rop. De dames collectie wordt dan weer ontworpen door Saskia Van Herzeele. Beide collecties hebben een hedendaags beeld op de mode met veel aandacht voor de juiste pasvorm en discrete details.

De nieuwe zomercollectie van Aymara voor kinderen is er voor zowel jongens als meisjes. Voor jongens zijn er leuke polo-shirts en truitjes in lichtgrijs met vleugje roze of okergeel. De meisjes mogen dan weer pronken in jurkjes en truitjes. Hier is natuurlijk ook roze aanwezig maar ook azuurblauw, oranje en lichtgrijs zijn aanwezig.

Naast de eigen onlineshop kan je de collecties van Aymara ook vinden bij o.a. Prinses op de Erwt in Antwerpen (dames en kindjes), Zoenkids in Kortrijk (kindjes), Wellens in Herentals. Ook onlineshops zoals Goldfish en Polpettine verkopen de kindercollectie van Aymara.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *