Jullie kennen het vast wel. Je wilt een avondje uit met je partner, maar je (schoon)ouders hebben geen tijd om op te passen. Of je (schoon)ouders wonen niet in de buurt om te kunnen oppassen. Je moet dan op zoek naar een babysitter, maar het kost allemaal veel moeite. En bovendien, zijn die oppassers wel betrouwbaar? Misschien moeten we ons avondje uit wel annuleren? Niets van dit alles want Babysits is de oplossing die jullie nodig hebben!

Babysits

Babysits is een platform waar mensen gemakkelijk kinderopvang kunnen vinden of kinderopvangdiensten kunnen aanbieden. Door vraag en aanbod zo transparant mogelijk weer te geven, vereenvoudigen ze de lastige taak om een babysitter of babysitwerk te vinden. Babysits is bereikbaar via de website en de app. Hier kunnen babysitters, onthaalouders en ouders op elk moment van de dag met elkaar in contact komen. Naast België, is Babysits ook actief in 21 andere landen en heeft het platform meer dan 500.000 bezoekers per maand.

Vind jouw volgende babysitter:

Als ouder maak je een gratis profiel aan en kan je jouw babysitbaan adverteren op het platform. Babysitters kunnen dan jouw advertentie vinden en hierop reageren. Dit alles via een beveiligde berichtenservice. Bovendien kan je als ouder, dankzij de handige zoekfunctie, ook zelf een geschikte babysitter vinden bij jou in de buurt. Naast een oppas vinden in jouw buurt kan je via de zoekfilters ook zoeken op bv leeftijd, ervaring, … Zo kom je misschien terecht bij de ideale match om op jullie kindjes te passen.

Dankzij reviews en referenties die op de profielen van zowel de babysitters als ouders geplaatst worden werk ouders en oppassers mee aan een snelgroeiende community. Zo kan iedereen snel een geschikte en betrouwbare babysitters vinden en weten oppassers welke plaatsen betrouwbaar zijn om te gaan oppassen. Daarnaast maakt Babysits gebruik van betrouwbare gebruikersverificaties. Wanneer interessante babysitters jou een bericht hebben gestuurd of jij graag een bericht naar hun wilt sturen, kan je jouw profiel upgraden naar een premium account.

Babysits premium

Hiermee kan je zowel het berichtensysteem als de afspraakplanner gebruiken om andere Babysits gebruikers te contacteren. De kosten hiervan zijn EUR 9,95 per maand. Hierbij komen ook geen verdere bemiddelingskosten per oppasbeurt bij. Verdere afspraken over bijvoorbeeld werktijden, vergoeding en dergelijke worden dan onderling, tussen de ouder en babysitter, geregeld en dit via het platform en beveiligde berichtensysteem. Bovendien is een premium account op ieder moment opzegbaar, bijvoorbeeld wanneer je een leuke babysitter hebt gevonden. Zo betaal je alleen voor het contact leggen en alleen wanneer je daadwerkelijk gebruik maakt van de website/app.

Belangrijk om te weten:

  • Gratis een advertentie plaatsen en zoeken naar babysitters bij jou in de buurt.
  • Gemakkelijk upgraden naar een premium account om contact op nemen en afspraken te plannen met andere gebruikers.
  • Zelf controle over de uren en tarieven die je aan een babysitter wilt beiden.
  • App: iOS Store link / Google Play Store link

Disclaimer: Dit artikel kwam er in samenwerking met Babysits.

1 reactie

  1. […] daar verschijnen niet altijd de nieuwste films direct op. Daarom is het net zo leuk. Regel dus een babysit en ga met jullie tweetjes naar de cinema. Overigens kun je een avondje film ook afstemmen met […]

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *