De zomervakantie loopt weer stilletjes aan op zijn einde. Een pracht zomer was het tot nu toe. Warm, zonnig en weinig regen. Ideaal om veel buiten te zijn en niet te denken aan het school. Maar toch … op een bepaald moment moet er nagedacht worden of er al dan niet een nieuwe boekentas, pennenzak en/of turnzak moet aangeschaft worden. Niet altijd een even makkelijke beslissing want er is zoveel keuze in de winkel.

Jeune Premier

Eén van de trending merken momenteel is het Belgische Jeune Premier. Aan een Oostendse keukentafel begon Hélène Fransen haar eerste boekentassen te ontwerpen in 2012. Ze kon op dat moment niets vinden dat haar aanstond voor haar zoon Ralph. Tegen alle verwachtingen in werd het eerste prototype op groot gejuich onthaald op de speelplaats en het duurde dan ook niet lang voordat mama’s begonnen te vragen waar ze er eentje voor zichzelf konden kopen. Zo ontstond Jeune Premier.

Signatuur

De boekentas met uitgewerkte kalfslederen tekening is zowaar DE SIGNATUUR van Jeune Premier. Deze artisanaal vervaardigde 2-vaks schooltas bestaat uit 100% waterafstotende denim. De flap en de tekening zijn gemaakt uit natuurlijk gelooid kalfsleder. Binnenin de tas houden 2 aparte elastieken de drinkbus en de luchbox op zijn plaats. De ergonomische rugriemen zijn afneembaar en bij elke boekentas wordt er standaard een schouderriem geleverd zodat zoon of dochter kan kiezen of hij/ zij de boekentas op de rug of op de schouders draagt. Onderaan werden de lederen hoeken van de schooltas verstevigd door 4 metalen profielen om slijtage tegen te gaan. Het kalfslederen handvat werd middels 4 rivetten gemonteerd op een metalen onderplaat om nooit meer los te komen.

Back 2 School

JEUNE PREMIER, de iconische en originele lijn van het gelijknamige “prêt-à-porter”schooltassenmerk dat in 2012 het levenslicht zag, bereidt een kleurrijke en ultra hippe “Back to School ‘18” voor. Dit seizoen stelen dieren de show: portretten van Bengaalse tijgers, apen, leeuwen of geprinte honden, … De modellen blinken ook nu weer uit in hun unieke afwerking: racebadges en speelse stofcombinaties. Maar ook “glow in the dark” effecten voor jongens, kawaï emoji’s, papegaaien met glittervleugels en ruches voor meisjes sieren deze collectie.

JP

JP is de gloednieuwe lijn van JEUNE PREMIER. Het is een zogenaamde “instap” -collectie. Deze hippe “eighties” geïnspireerde modellen zijn uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal. Van boekentassen tot rugzakken (klein en groot), pennendozen, zwemzakken of sporttassen, deze collectie biedt alles voor een tegelijk stijlvolle & comfortabele schooldag.

JP biedt sporty-chique modellen aan in hippe prints of flamboyante uni-kleuren. Zo kunnen jullie kinderen kiezen uit raketten, eenhoorns, dinosaurussen, flamingo’s, poedels of kersen. Met JP is er wel een tas voor elke smaak en elke stijl. Met JP bewijst het merk zijn ambitie om de harten van alle schoolkinderen te veroveren door zich voortdurend aan te passen aan hun wensen.

Jeune Premier MINI

Ook aan de allerkleinste is dit schooljaar gedacht. Dankzij de nieuwe Jeune Premier MINI collectie kunnen nu ook de allerkleinsten met een tas op maat hun eerste stapjes op de speelplaats zetten. Rugzakjes, boekentassen in mini-uitvoering, koffertjes, originele shoppertjes, … Voor elk van onze peuters/kleuters is er wel iets te vinden in deze collectie. Jeune Premier MINI is een kinderlijk, sprookjesachtig universum waar bosdieren lieflijke zeepaardjes ontmoeten, waar bontgekleurde papegaaien gestreeld worden door schattige dwergen en waar kindjes dromen van snelle auto’s en racebanen.

Deze MINI-collectie is speels maar tegelijk ook praktisch net zoals de modellen in de andere Jeune Premier collecties. Ze zijn ontworpen om de kinderen te plezieren en ouders te verleiden. Missie geslaagd?

De boekentassen van Jeune Premier zijn online verkrijgbaar in o.a. hun eigen webshop. Maar ook bij o.a. Kids with Flair, Suprabazar en De Gele Flamingo. Bovendien kan je niet alleen in België dit hippe merk kopen, ook in heel wat andere landen zijn ze zot van de boekentassen van Jeune Premier.

Q: Wat vinden jullie belangrijk bij een boekentas voor jullie kinderen?


Uitgelichte afbeelding: Jeune Premier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *