Je kindjes kleden in een leuke jeans met een stoere trui of een leuke blouse. Wie wil dat niet? Veelal zijn deze jeansbroeken stijf en is bewegen erin niet comfortabel. Gelukkig zijn er ook kinderkledingmerken die leuke en comfortabele jeans ontwerpen. Eén daarvan is Beebielove. Dit Nederlandse merk heeft namelijk verschillende leuke jogdenims in haar collectie. Deze jogdenims hebben de look van stoere jeans, maar zitten net zo comfortabel als een joggingsbroek.

Jongens en meisjes

De jogdenims zijn er zovel voor meisjes als voor jongens. Voor de meisjes zijn er stoere broekjes in frisse kleuren met knoopsluiting. Gevlochten broeklussen en opvallend afgewerkte broekzakken geven deze jogdenims dan weer een stoere maar hippe uitstraling. Is de broek iets te lang? Geen probleem. Sla de pijpen een slag om en er verschijnt een tof bloemenrandje.
Niet enkel de meisjes worden leuk gekleed bij Beebielove. Ook voor de jongens zijn er comfortabele jogdenims. Gaat jullie zoon deze zomer voor een stoere witte of rode denim? Beide met opvallende bedrukking op de achterzakken. Net als bij de meisjes is er een leuk detail voor als de broeken net dat tikkeltje te lang zijn.

Zomercollectie

Naast deze leuke jogdenims heeft Beebielove nog heel wat andere leuke items in de zomercollectie zitten. O.a. rokjes en jurkjes voor de meisjes, broeken en t-shirts voor de jongens. Maar ook leuke truitjes vervolledigen de outfit. Maar niet alleen de peuters worden verwend deze zomer. Ook de pasgeboren kindjes hebben een eigen frisse kledingcollectie bij Beebielove. De zomercollectie is te koop op de site van Beebielove.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *