Tijdens frisse lente- of zomerdagen is een leuke jas altijd wel fijn om aan te doen. Ook als het wat minder weer is tijdens de zomer is een jas soms wel de ideale oplossing. Het Nederlandse kledingmerk Bellaire heeft voor deze lente en zomer stoere jassen in zijn collectie opgenomen. Soft-shelljassen, bodywarmers en bomberjacks zullen de stoere kinderen wel kunnen bekoren. De jassen van Bellaire zijn speciaal ontworpen voor onze zoon en dochter tot 16 jaar.

Fluo

Opvallend in de zomercollectie van Bellaire zijn de fluokleuren en de terugkeer van de bomberjack. De mooi uitgewerkte soft shell jassen zijn ideaal om buiten te spelen en te sporten. Meisjes behouden, ondanks het stoer uitzien van de jassen, toch nog hun speels karakter dankzij de bloemenprints. Dit zowel op bodywarmers en de bomberjacks.
De jongens gaan er dan weer extra stoer uitzien met hun fake leather bomberjack. Bellaire is dus niet enkel speels maar tevens ook stoer deze zomer. Wat Bellaire nog net dat tikkeltje extra cool maakt is dat je bij aankoop van een zomerjas een hippe zonnebril cadeau cadeau krijgt.
De jassen van Bellaire zijn voornamelijk in Nederland verkrijgbaar. Maar ook enkele online shops zoals Kixx-online en Brandkids leveren ook in België.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *