Zaterdag is het niet alleen de Nationale Feestdag in België, het is ook de start van de Summer Nocturnes in Bellewaerde. Vanaf dan kunnen de bezoekers vijf zaterdagen op rij extra lang genieten van de attracties en dieren in het Ieperse pretpark. Naast de gekende attracties voor ziet het park natuurlijk ook extra rand animatie en shows om deze zaterdagen extra feestelijk te maken. Om de dag goed af te sluiten is er op het Mexicoplein een spectaculaire vuurshow en dit om 22 uur.

Genieten tot 22u

Vanaf 21 juli tot en met 18 augustus is het gekende pretpark in de Westhoek elke zaterdag extra lang open. Bezoekers kunnen dan tot 22 uur de dieren bewonderen en zich amuseren op de attracties. Naast de attracties en dieren, is er de ganse dag extra animatie voorzien.

Zo worden bezoekers van bij de inkom reeds verrast met straattheaterartiesten, steltenlopers wandelen sierlijk rond in het park en zeepbellenblazers verbazen jong en oud met hun kunsten.

Maar dat is niet alles. Tijdens de Summer Nocturnes in Bellewaerde worden de bezoekers getrakteerd op een spetterend optreden. Niemand minder dan de populaire dansformatie Baba Yega zal het beste van zichzelf geven. Daarnaast zorgen ook de duikers van de vernieuwde Stunt & Dive Show voor heel wat spektakel.

Om de dag in schoonheid af te sluiten is er ’s avonds een adembenemend vuurspektakel op het Mexicoplein.

Praktisch

Tijdens de zomer is Bellewaerde elke dag open vanaf 10 uur. Tijdens de Summer Nocturnes op 21 en 28 juli en 4, 11 en 18 augustus is het park open tot 22 uur. Voor de meest recente openingskalender en tickets, ga naar bellewaerde.be.

Bellewaerde vind je aan de Meenseweg 497 in Ieper. Het park is makkelijk bereikbaar met de auto. Maar ook met het openbaar vervoer raak je vlot aan het park. Diverse buslijnen stoppen vlakbij de ingang en ook in combinatie met de trein kan je Bellewaerde bezoeken (vraag dan de NMBS-dagtrip nr. 180).


Disclaimer: Dit bericht bevat affiliate links.
Uitgelichte afbeelding: Bellewaerde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *