Op reis, op kamp of op staycation …. Niets is vervelender dan vliegen, muggen of zelfs teken die je lastig vallen. Gelukkig zijn er verschillende producten op de markt die je beschermen tegen deze diertjes. Maar zijn ze wel allemaal wel veilig? De natuurlijke en biologisch afbreekbare producten van Pistal® zijn dit alvast wel. De sprays en rollers zijn geschikt voor heel het gezin. En ook Pistal Geurloos & Pistal Citronella Geur is er voor de bestrijding van insecten in jouw huis en rond het plekje van je trouwe viervoeter. Nieuw in het gamma is de Pistal® Citronella Elektrische VerstuiverDeze is net zoals de rest van de ‘familie’ van plantaardige oorsprong en geschikt voor jong en oud!

Sprays en (kids) rollers

De insectwerende Pistal® Familie is verkrijgbaar in spray- en rollervorm. Het voorkomen van teken-, muggen- en andere insectenbeten was nog nooit zo eenvoudig. Zeker met de Kids Roller die ook geschikt is voor de allerjongste onder ons. Of dit nu thuis is of op reis: je kan de sprays en rollers immers overal – ook tropische zones – mee naartoe nemen.

Ben je thuis of op je hotelkamer dan is Pistal Geurloos & Pistal Citronella Geur ideaal om komaf te maken met insecten in je omgeving. Deze sprays kan je zelfs gebruiken op je meubels, je kledingkasten, je beddengoed … Terug naar huis na een vakantie? Spuit dan een beetje in je valies. Zo maak je komaf met ongewenste passagiers. Bovendien werken deze sprays ook tegen huisstofmijt en bedwantsen.

Pistal® Citronella Geur heeft dezelfde werking als Pistal® Geurloos, alleen heeft het een fris Citronella geurtje. Naast je huisdieren zoals hond of kat zijn de producten ook onder andere geschikt om kippen en schapen tegen ongenode insecten te beschermen zoals bloedluizen en schurft. De producten van Pistal® zijn, zoals je merkt, enorm veelzijdig. En niet onbelangrijk: alle producten zijn natuurlijk en volledig biologisch afbreekbaar!

Verfrissend citrusaroma

Zet je ’s avonds & ’s nachts je ramen open om je huis te verfrissen na een warme dag? Dan wil je geen ongenode gasten in de slaapkamer hebben. Met de aromaverstuiver op basis van het natuurlijke citronella, hou je de omgeving zo goed als insectenvrij. Inpluggen in een stopcontact en de verstuiver werkt onmiddellijk en dit gedurende 45 nachten.  Een handige toevoeging bij het gamma sprays en rollers.

Pistal is verkrijgbaar bij je apotheek of bij de online apotheken zoals Newpharma of Farmaline.

Pin it
Pistal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *