Vertoeven jullie deze zomer nog aan onze Belgische kust? Of plannen jullie nog een daguitstap en weten jullie niet waarheen? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een event dat jullie gegarandeerd aan het zal lachen brengt: Yale 3D World Magic & Fun in Kursaal Oostende. Van 24 juni tot 3 september is deze adembenemende 3D belevenis dé place to be voor een leuke (gezins)uitstap. Naast de 3D-panelen waarin bezoekers kunnen poseren en foto’s nemen van elkaar, trekt de organisatie meer dan ooit de kaart van de nieuwste technologie om de bezoekers te verrassen zoals Virtual Reality. (meer info)

Yale 3D World

Wij bezochten deze expo reeds eind juni met de opening. Yale 3D World is gevestigd in het Kursaal Oostende en biedt een leuke uitstap aan zee. Door voor de verschillende decors te poseren (vergeet dus zeker je fototoestel/smartphone niet) kom je letterlijk in het decor te staan. Soms is het voor de fotograaf en het model van dienst wel even zoeken om de juiste hoek / pose aan te nemen. Maar eens je die hebt gevonden kan je super leuke foto’s maken. Zo kan je worden opgegeten door een dino, word je ballerina of ga je op café met een olifant. Maar ook een feestje bouwen op Tomorrowland met Dimitri Vegas en Like Mike behoort tot de mogelijkheden.

Wij, en vooral de dochter, vond het een geslaagd uitstapje. En dit ondanks dat ze soms het niet goed doorhad hoe ze moest poseren. De foto’s achteraf maakte veel goed. Deze expo is zeker het bezoeken waard met jongere kinderen. Tieners zullen zich misschien iets te rap vervelen. Al kan het ook voor hun plezant zijn om in zo’n 3D decor te poseren.


Wij ontvingen toegangstickets voor de officiële opening in het gezelschap van Johan Vande Lanotte (burgemeester van Oostende) en Herman Verbruggen (Markske van De Kampioenen).

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Yale 3D World in Oostende
Beoordeling:
41star1star1star1stargray

2 Reacties

  1. Dit was 2017 en mijn 'voornemens'

    9 januari 2018 op 07:45

    […] en bezochten we onder andere de Efteling en Pairi Daiza. Ook een dagje Oostende met bezoek aan 3D World stond afgelopen jaar op de […]

    Beantwoorden

  2. […] en om de zoveel dagen zullen de acteurs aanwezig zijn! Een paar jaar geleden bezochten we al eens 3D World en vonden het een fijne […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *