We kennen VTech al lang van zijn interactief speelgoed. Zo kennen we o.a. de Toet Toet auto’s en de Zoef Zoef dieren al. Maar met Bla Bla Blocks komen nu ook de bouwers aan hun trekken. Er zijn al heel wat bouwsets van verschenen maar met de boerderij voegt VTech een waar pronkstuk aan de collectie. Ook hier kunnen kunnen kleintjes (van 1,5 tot 5 jaar) hun fantasie, doorzettingsvermogen, inzicht en behendigheid de vrije loop laten gaan. Misschien eerst met een beetje hulp van mama of papa. Om nadien volledig zelfstandig te bouwen. De beloning is geen statisch boerderij om naar te kijken, maar eentje om volop mee te spelen. Een boerderij die écht tot leven komt!

Interactieve blokken

Dankzij de interactieve techniek die de makers in de Bla Bla boerderijblokken of Bla Bla Blocks verstopten, wordt spelen pas echt leuk. De blokjes met groenten, fruit en uiteraard alle boerderijdieren reageren namelijk als de kleine boer of boerin met hen aan de slag gaat. Aan de hand van geluidjes, liedjes, zinnetjes en natuurlijk ook lichtjes ontdekken de jongste kindjes spelenderwijs alles over leven op de boerderij. En daar blijft het niet bij. Ze leren ook over etenswaren, letters, kleuren en cijfers.

Net als het andere speelgoed zorgt VTech ook deze keer voor een stevige en duurzame uitvoering. Zo hoeven ouders geen schrik te hebben dat de ‘wilde boer(in)’ iets kapot maakt. Zodoende kunnen ook volgende generaties nog naar harte lust hun fantasie laten werken met de Bla Bla Blocks.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *