Na België en vele andere landen is nu ook Nederland stilaan naar een lockdown aan het gaan. De scholen sluiten daar ook de deuren en kinderen krijgen thuis taakjes van hun leerkrachten. Maar naast hun schooltaken, willen we ook dat kindjes hun hersenen op andere manieren trainen. Spelletjes zijn daar bv een oplossing voor. En daar komt SmartGames dan om de hoek piepen.

Smartgames

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler (al is er nu ook een gezelschapsspel voor heel het gezin). Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. We hebben houten of plastic versies, en onze spellen zijn beschikbaar in travel, compact & classic edities. Met verschillende moeilijkheidsgraden per spel is het niet alleen voor onze kinderen een fijne bezigheid maar op met de expertgraad ook een hele uitdaging voor ons als ouder.

Gratis online denkspelletjes

Wij willen toch ook dat onze kinderen, naast het schoolwerk, nog een beetje educatief verantwoord bezig zijn nu de scholen gesloten zijn? Bij SmartGames willen ze daar heel graag bij helpen. Daarom zorgen zij ervoor dat je GRATIS toegan krijg tot hun online spelletjes: SmartGames Live en al hun mobiele SmartGames applicaties.

Op SmartGames Live kan je 18 logische denkspelletjes spelen. Dit zijn zo’n 700 uitdagingen. Genoeg om de hersenen van je kinderen (of van jezelf) een tijd lang fit te houden.

Q: Hoeveel puzzels kunnen jullie oplossen

Offline games

Naast de online denkspelletjes zijn er natuurlijk ook nog steeds de offline games die je kan gebruiken om je hersenen fit te houden. Ondanks dat de fysieke winkels nu gesloten zijn, kan je nog steeds makkelijk de gekende spelletjes aankopen en ze thuis laten leveren.

De fysieke spellen van SmartGames zijn o.a. te koop bij Dreamland en Bol.com. Maar ook op de eigen webshop van de spelletjes aanbieder kan je deze aankopen.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.
De gratis online games zijn een cadeautje van € 12,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *