Boer Boris is waarschijnlijk één van de bekendste boeren van België en Nederland. Zeker bij jonge kinderen. Zijn avonturen hebben al heel wat kinderharten doen smelten. Zo ging hij al naar de zee en naar oma. En vierde Boris natuurlijk ook al Kerstmis. Allemaal leuke boekjes voor onze jongste kindjes en daar komt met dit verhaal weer een toppertje bij.

Een paard voor Sinterklaas

Boer Boris krijgt een brief van Sinterklaas. Zijn paard is gevallen. Kan Boer Boris helpen?

Recensie

Dit is, denk ik, toch één van de leukste Sinterklaasboeken die ik de laatste jaren heb gelezen en vooral heb bekeken. Sinterklaas heeft een probleem met zijn paard en 6 december komt er snel aan. Hij vraagt aan Boer Boris om hem te helpen. Natuurlijk wil deze sympathieke boer helpen om de Goedheiligman toch nog de pakjes bij de (brave) kindjes te kunnen afgeven. Maar natuurlijk loopt het niet zoals gepland.

‘Een paard voor Sinterklaas’ is een leuk voorleesboekje met prachtige illustraties. Niet alleen het verhaal zit vol humor. Maar ook de tekeningen zorgen voor een lach op eenieders gezicht. Hebben jullie bijvoorbeeld als eens varkens zien paard rijden? Dit boekje is een aanrader in aanloop naar de hoogdag van Sinterklaas op 6 december.

Auteur: Ted van Lieshout
Illustraties: Philip Hopman
Uitgeverij: Gottmer
Pagina’s: 32
Leeftijd: vanaf 4 jaar
ISBN: 978 90 257 7193 5

‘Een paard voor Sinterklaas’ is te koop in de betere boekhandel en online bij bv Bol.com.


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *