Boer Boris heeft een nieuw boekje uit. In dit boekje start hij de motoren van zijn machines, leuk voor de kleinsten onder ons.

Voor het werk op de boerderij
heeft Boer Boris machines nodig:
de tractor, de appelplukmachine,
de maaimachine en nog veel meer werktuigen.
Toe maar, Boer Boris, start de motor!

Recensie

De boeken van Boer Boris zijn prentenboeken voor onze peutertjes. Dit boek heeft daar nog flapjes bij, een winner dus!
De prenten van de boeken van Boer Boris zijn mooi geïllustreerd en laten de fantasie van de allerkleinsten de vrije loop. Wie droomt er nu niet van een appelplukmachine die je gewoon over de boom kan rijden? Bij deze boer kan dit allemaal!

Op iedere pagina staat er een kleine hoeveelheid tekst die kan voorgelezen worden terwijl de kleinsten de illustraties kunnen ontdekken. Iedere twee pagina’s staat er wel een andere machine. De ene machine is al met wat meer fantasie ontworpen en getekend dan de andere. De vraagjes die in de tekstjes voorkomen kunnen onze kleinsten zelf beantwoorden en in de tekst die volgt kunnen ze horen of hun antwoordje juist is.

Het is een mooi en degelijk boek. De flapjes zijn niet te fragiel waardoor het zeker geschikt is om het boek in de handen van de kleine pagadders te steken.

ISBN: 978 90 257 7463 9 | Auteur: Ted van Lieshout | Uitgeverij: Gottmer | Pagina’s: 14 | Leeftijd: vanaf 2 jaar | Te koop bij bv. Bol.com


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *