De zomervakantie staat bijna voor de deur en vele onder ons trekken er dan op uit. De ene neemt het vliegtuig om van een deugddoende vakantie te genieten, de andere de auto. Trek je eropuit met het vliegtuig en wil je op je bestemming een auto huren of een taxi nemen dan is daar meestal nooit een kinderzitje of verhogingskussen voor je kinderen voorzien. De ideale reisgenoot die je dan bij de hand zou moeten hebben is de BubbleBum, een opblaasbaar kinderzitje.

Een kinderzitje meesleuren op het vliegtuig, zie ik er al veel denken. Geen probleem! BubbleBum past namelijk met gemak in je koffer, de handbagage of in de rugzak van je kleine wereldreizigers.  Het verhogingskussen is tevens super licht en opvouwbaar. Dankzij dit opblaasbaar verhogingskussen heb je altijd een extra kinderstoel bij de hand voor in de huurauto of zelfs in het vliegtuig naar je reisbestemming.

Maar deze zitverhoging is ook de perfecte en goedkope oplossing als opa en oma de kinderen eens meenemen in de auto. Of als je nog een extra zitplaats in de auto nodig hebt voor een vriendje of vriendinnetje van je kinderen om ze bv naar de sportclub te brengen.

En wat met de veiligheid? De opblaasbare zitverhoger is uitvoerig getest en voldoet aan de strenge Europese R44/04 veiligheidsnorm. De BubbleBum mag alleen gebruikt worden in combinatie met een 3-punts autogordel. Zo zitten je kinderen steeds goed vast op het verhogingskussen.

BubbleBum is verkrijgbaar in zwart, paars, Neon roze en Neon geel. Kostprijs bedraagt €39,95. Het verhogingskussen is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar.

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *