Diesel en Bugaboo werkte de afgelopen twee jaar samen. Dit leverde een prachtige loopwagen op met bijpassende accessoires in de Military en Denim stijl. Voor de derde en laatste collectie koos het iconische lifestyle merk Diesel voor het thema Rock. Het resultaat is een uitdagend design dat zeker niet onopgemerkt door het straatbeeld zal rijden. Deze laatste “special-edition by Diesel” komt als een complete Bugaboo Bee³ wagen, een wieg voor de Bugaboo Bee³ en een Bugaboo by Diesel voetenzak. De ontwerpers kozen voor een wax-coated stof, met details in een lederen look en rock geïnspireerde studs. De derde collectie is hierdoor zowel gewaagd als stijlvol te noemen met de herkenbare, rebelse Diesel touch.

Bugaboo goes Rock

Deze special-edition is een echte rocker: naast de standaard features van deze wagen zoals het 5-puntsharnas en de uittrekbare zonnekap, heeft de wagen een lederen look en een in hoogte verstelbare duwbeugel en stoere studs. De Diesel Rock Collectie is dan ook perfect voor rock-loving ouders die graag opvallen. De kinderwagen komt met een zwart geanodiseerd frame en heeft opvallende Diesel wieldoppen, grijs/zilveren functionele knopjes en andere rock geïnspireerde details, zoals o.a. een “tatoeage” op de rugleuning. Deze roemt Diesel’s bekende uitspraak ‘’Only the Brave’’. Zowel de los verkrijgbare bekleding voor de wieg van de Bugaboo Bee³ als de voetenzak hebben stoere, rock geïnspireerde patches. Ben je al in het bezit van een Bugaboo kinderwagen?  Dan geef je deze in no time een rebelse uitstraling dankzij de nieuwe voetenzak die open gaat als een biker jacket!

Verkoopprijzen:

  • Bugaboo Bee³ by Diesel Rock € 799
  • Bugaboo Bee³ by Diesel Rock bekledingsset Wieg € 135
  • Diesel Rock voetenzak € 150

De Diesel Rock Collectie is beschikbaar vanaf april 2016 in geselecteerde verkooppunten en via www.bugaboo.com.

De militair-geïnspireerde Cameleon³ by Diesel en bijpassende accessoires van de eerste collectie en de tweede denim-geïnspireerde collectie, blijven verkrijgbaar tot december 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *