De zomer is een ideale periode om te lopen en te bewegen. Het is meestal mooi weer, de temperaturen zijn aangenaam en het is lang licht. Toch vinden ouders met (jonge) kinderen niet altijd de tijd om te gaan lopen. Of ze vinden het lastig om een babysit te vragen om een uurtje te gaan lopen. Dat laatste is nu verleden tijd met de Bugaboo Runner. Een wandelwagen die speciaal ontworpen is om samen met je jonge kindjes te gaan lopen of wandelen.

Ren samen

Of je nu rent om je vrij te voelen, gezond te blijven of omdat je van snelheid en actie houdt. Dit doet er niet toe want de Runner is het nieuwste model van het Nederlandse merk Bugaboo. De Bugaboo Runner is de ideale kinderwagen om samen met je kind te gaan joggen. Hij is niet alleen beschikbaar als complete kinderwagen, maar ook als uitbreidingsset voor mensen die reeds een ander model van Bugaboo bezitten. Waarom zou je immers twee kinderwagens aanschaffen? De Bugaboo-stoel van de andere kinderwagens kan je namelijk in een hand omdraai bevestigen op het frame van de Runner.

Fun on the go!

Net als bij de andere kinderwagens van Bugaboo kan je kiezen of je kindje naar jouw kijkt of naar de richting naar waar jullie lopen. De Bugaboo Runner is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de ontwerpers van Bugaboo en een aantal actieve ouders. Zo heeft deze kinderwagen luchtbanden en een dempingsysteem om hobbels op de weg te trotseren. Tevens beschikt de runner over een speed-control rem over het gehele handvat. Hiermee zorg je ervoor dat je jouw snelheid kan aanpassen met beide handen. Daarnaast hebben de ontwikkerlaars van het Nederlandse merk de driewieler zo licht mogelijk gemaakt. Ideaal om de kinderwagen eenvoudig te besturen tijdens je loopsessies. Het frame van de Runner is niet alleen licht, het is ook eenvoudig inklapbaar en past zo in elke kofferbak.

Accessoires

Net zoals de andere wandelwagens van Bugaboo is ook de Runner uit te rusten met verschillende accessoires. Een aanrader voor deze wandelwagen lijkt ons vooral de cuphouder waardoor je makkelijk een flesje water of sportdrank kan meenemen tijdens je loopsessies. Ook andere accessoires zoals een voetenzak, muskietennet zijn beschikbaar voor deze kinderwagen.

  • Het Bugaboo Runner frame (incl. adapters) is te koop voor €400,-
  • De complete Bugaboo Runner (zowel het frame, zitting als adapters) kost €710,-
  • Het frame is geschikt voor de Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Bee (edities vanaf 2010), Bugaboo Donkey en de Bugaboo Buffalo. Ga naar Bugaboo.com voor meer informatie over de geschiktheid van jouw zitting en het aanbevolen gebruik.

2 Reacties

  1. Heidi

    5 juli 2015 op 14:40

    Moh zo tof! Als ik ooit kinders heb, wil ik deze buggy!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *