Mickey viert nog steeds vol overgave zijn 90ste verjaardag. Deze keer zijn het de klanten van Carrefour die mogen delen in de feestvreugde. De supermarktketen biedt een leuk assortiment aan Mickey-artikelen aan. Dankzij een spaaractie in de hypermarkten, Market-winkels en enkele geselecteerde Express-winkels kan je dit assortiment aanschaffen met een superkorting.

Bed, bad en ontbijt

De collectie die wordt aangeboden bij Carrefour is veelzijdig. Zo kan je ’s avonds gezellig tv-kijken (naar een Disneyfilm bv) onder een leuk fleecedekentje. Daarna kruip je gezellig in bed onder het donsdeken dat voor de gelegenheid voorzien is van een Mickey-hoeslaken (1 & 2 persoons).

’s Morgens sta je op en kan je je wegen op een digitale weegschaal. Daarna fris je je op en droog je je af met een Mickey-handdoek (o.a. in prachtig hemelsblauw). De vuile was? Die doe je daarna gewoon in de stevige linnenmand.

Nu dat je fris gewassen bent kan je aan het ontbijt beginnen. Cornflakes uit een Mickey-kom dat smaakt extra goed. Daarbij drink je een glaasje versgeperst fruitsap en een tasje melk, thee of koffie? Ook dit alles natuurlijk in bekers met het afbeeldingen van de jarige muis.

Carrefour unboxing Jolien & Jenno

Jolien & Jenno, van het gelijknamige YouTube-kanaal, ontvingen een verrassingsdoos van Carrefour en maakten er een leuke unboxing video van. Geniet mee van alle leuke artikelen die je kan sparen bij Carrefour.

Spaaractie

De spaaractie bij Carrefour loopt van 16-01-2019 tot 07-04-2019. U profiteert van een korting tot 64% op producten van de Disney collectie. Per €10 besteding, ontvangt u 1 zegel*.
Bij een volle spaarkaart (5 zegels), profiteert u van een korting tot 64% per product**.

Gedurende de actie zijn alle producten zonder zegels ook beschikbaar tegen de originele verkoopprijs. Volle kaarten kunnen worden ingewisseld tot en met 23 april 2019.

* Bij aankoop van minimaal 2 items, met uitzondering van tabak, statiegeld, sterke drank, geschenkbonnen, gemeentelijke vuilniszakken, GSM pre-paid kaarten en andere wettelijke uitzonderingen.

** Zolang de voorraad strekt worden alleen originele spaarkaarten en zegels geaccepteerd. BTW is inbegrepen in de prijs.

U kunt deelnemen aan de spaaractie in uw Carrefour Hypermarket en Carrefour Market alsmede geselecteerde Carrefour Express winkels.


Uitgelichte afbeelding: Disney België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *