Als kersverse mama ken je het probleem misschien wel. Je dochtertje of zoontje heeft grijpgrage handjes of bijt graag op alles. Je hebt hierdoor schrik om je mooiste juwelen aan te doen als je aan het spelen bent met dochter – of zoonlief. Met de trendy sieraden van Chewelry by Smartmama is dit probleem van de baan. Deze hippe collectie van armbanden en kettingen is gemaakt met speciale 100% siliconen bijtkralen. Bovendien zijn ze nog eens hip om te dragen.

Chewelry werd ontworpen door Smartmama Tanya. “Sabbelen en kauwen heeft een belangrijke functie in de baby-fase ter voorbereiding op vast voedsel en spraak. Het is daarom goed baby’s te stimuleren te sabbelen op sieraden terwijl ze lekker in mama’s armen liggen. Met Chewelry kan dit op een stijlvolle en veilige manier.”

De sieraden worden vervaardigd uit 100% siliconen. Dit zonder schadelijke stoffen als BPA. De Chewelry zijn hierdoor volledig veilig voor kleine kinderen. Erin bijten en aan trekken, terwijl mama deze onbezorgd draagt als hippe accessoire, is dus geen probleem. Chewelry is tevens voorzien van een speciale veiligheidssluiting. Hierdoor laten de kettingen altijd los wanneer er harder aan getrokken wordt. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat het sieraad stuk gaat.

De collectie van Chewelry biedt voor ieder wat wils. Ze bestaat uit kettingen met kleine ronde kralen, tot grote ovale kralen. Het kleurenpalet varieert van felle tot klassieke kleuren. Armbanden zijn verkrijgbaar vanaf € 9,95, kettingen vanaf € 19,95. De juwelen van Chewelry zijn o.a. te vinden bij Boobs ’n Burps, Pretty Mum, …

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *