Afgelopen zomer lieten we jullie al kennismaken met het zoete meisjeskledingsmerk Lollylicious. Deze winter heeft die Nederlandse merk er een zoete stoere broer bijgekregen namelijk Chocoloco. Net zoals Lollylicious bestaat de collectie van Chocoloco uit kledingstukken met een zoete bedrukking zoals een ‘Supermuffin’, ‘Smart cookie’ en ‘Cool candybar’. De jongenscollectie is voorzien voor stoere jongens tussen 2 en 8 jaar en bestaat momenteel enkel nog maar uit t-shirts. De drie zoete ontwerpen zijn er in twee flashy kleurcombinaties nl. oranje & petrol en omgekeerd. Deze shirts zijn momenteel enkel maar te koop via de webshop van Kleine Baasjes en dit voor €22,95.

Lollylicious

Naast de nieuwe jongenslijn Chocoloco breidt Lollylicious haar collectie ook uit deze winter. Er zijn drie nieuwe ontwerpen van jurkjes. Deze jurkjes zijn verkrijgbaar in de leuke zoete herfst- en winterkleuren Blackberry, Strawberry en Raspberry. Deze jurkjes zijn verkrijgbaar voor €34,95 en net zoals Chocoloco enkel via Kleine Baasjes.

Choco-Licious

Lollylicious en ChocoLoco zijn collecties voor jongens en meisjes van 2 tot 8 jaar (maat 86/92 tot en met maat 122/128). Deze leuke collecties worden lokaal geproduceerd in een klein atelier. Hierdoor zijn de oplages niet groot maar kan de kwaliteit als originaliteit gewaarborgd blijven. De jurken en shirts zijn vervaardigd van stevig katoen (95% katoen en 5% elastan) en hebben een goede pasvorm.

Meer info over Chocoloco en Lollylicious vind je op  www.lollylicious.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *