De grens tussen spelen en media wordt kleiner. Zo ook voor de allerkleinsten. Vanaf 4 januari startte op Netflix het avontuur van Cory Carson. Hij is de grootste deugniet uit de wereld van Toet Toet Auto’s. Deze leuke auto’s van VTech worden nu gekatapulteerd naar Netflix. Voor deze reeks sloegen beide bedrijven de handen in elkaar om een leuke animatie te maken waarin een piepjong autootje, dat op het punt staat de wereld te ontdekken, te gekke avonturen beleeft!

Cory Carson: Toet Toet auto’s op Netflix

Cory Carson

Maak kennis met Cory, zijn eigenwijze zusje Chrissy, vriendjes van Cory en de familie Carson. Binnen, buiten en ook op school verzeilen ze van het ene in het andere avontuur in het dorpje Bumperdijk. Kindautootje Cory ontdekt in eigen tempo de wereld en loopt -of rijdt- tegen uitdagingen en kwesties aan die kleintjes herkennen. Cory gaat voor het eerst naar school en op avontuur, zet er flink de vaart in, vliegt soms een beetje uit de bocht, maar komt altijd weer op zijn bandjes terecht. Waar de rakker vooral goed in is: fratsen en plezier.

Bekijk Cory Carson op Netflix! Vanaf komende zomer kan je ook met de helden uit de serie aan de slag met hun eigen speelsets en auto’s van VTech. Tot dan is er natuurlijk nog heel wat leuks te vinden van Toet Toet.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *