Kinderen en glitters. Een match made in heaven! Bij kledij, tijdens het knutselen, … glitters zie je overal en dan vooral bij meisjes. Maar laat het dit ook een nachtmerrie zijn bij ouders. Zeker als jullie kindjes beginnen te knutselen met glitters. Voor je het weet hangt de helft van het huis er mee onder. Maar daar komt Crayola nu met dé oplossing voor nl Glitter Dots.

Crayola’s Glitter Dots

Om te zorgen dat na het knutselen je huis niet dagen lang vol ligt met glitters brengt Crayola nu Glitter Dots uit. Ook het vraagstuk ‘hoeveel lijm moet ik gebruiken of zullen alle glitters blijven vastzitten?‘, zal deze Glitter Dots verleden tijd zijn. Zo knutselen en versieren jullie kinderen de mooiste creaties met glitters. Om nadien bijvoorbeeld te gebruiken als sleutelhanger. De kleine kneedbare lijmbolletjes met glitters zijn te gebruiken op diverse oppervlaktes zoals hout, karton of papier. De glitters blijven goed plakken en harden uit.

Daarnaast kunnen ze met elkaar gemixt worden waardoor je kleurrijke glittercombinaties krijgt. Dit najaar zijn er vier nieuwe Glitter Dots sets verkrijgbaar. Maak een glitterende sleutelhanger, een mozaïek creatie of laat je verrassen door de surprise box. Voor de echte creatievelingen is er ook nog de Glitter Dots Sparkle Station Super Set. Laat jullie kinderen hun verbeelding en creëer unieke glitterdecoraties!

De sets

3D Vlinder Mozaïeken
Glitter Dots Vlinder

In deze set zitten twee unieke sjablonen. Kneed de dots en vul de vorm van een prachtige vlinder met verschillende kleuren. Bij de set worden maar liefst 42 Glitter Dots geleverd, meer dan genoeg voor de twee sjablonen. Wanneer de dots na een aantal uur zijn uitgehard, klik je de bijgeleverde tafelstandaardjes in de sjabloon en kun je jouw eigen gemaakte glitter mozaïek tentoonstellen! Een ideaal knutselproduct voor de fijne motoriek met een vrolijk resultaat.
Prijs: € 9,99
Leeftijd: 5+
Verkrijgbaar bij: Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops

Sleutelhangers
Glitter Dots sleutelhanger

Maak met deze Glitter Dots set jouw eigen sleutelhanger met glitters. Er zijn twee sets beschikbaar die verschillende figuurtjes bevatten met elk een gesp en een draagkoord. Ga je liever voor glinsterende baksels met de Glitter Backery set of ben je een echte dierenvriend en maak je sleutelhangers van je favoriete dieren met de Sparkle Friends set. Vul de vormpjes van de sleutelhanger, laat deze uitharden en klik daarna het afdekplaatje erop om jouw creatie te beschermen. De hanger is kleurrijk af te maken door deze te versieren met de meegeleverde kralen.

Prijs: € 9,99
Leeftijd: 5+
Verkrijgbaar bij: Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops

Sparkle Station Deluxe
Glitter Dots Sparkle Station

Met Glitter Dots kun je modelleren, snijden en decoreren met glitter op een leuke nieuwe manier met weinig rommel. Versier de meegeleverde kleurplaten en kaarten of versier van alles wat je thuis hebt. De dots hechten op de meeste oppervlakken, waaronder papier, hout, vilt, papier-maché, stoffen, piepschuim en nog veel meer! Dit knutselpakket bevat maar liefst 84 Glitter Dots. De Sparkle Station Deluxe bevat een verzameling van materiaal en vormpjes voor kinderen om mee te knutselen.
Prijs: € 24,99
Leeftijd: 5+
Verkrijgbaar bij: Bol.com, Fun, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops

Pin it
Pinterest

Uitgelichte afbeelding & video: © Crayola

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *