We stellen jullie graag voor aan De Gele Flamingo! Een jonge (1 jaar) Belgische webwinkel met trendy baby- en kinderartikelen.  Rugzakjes, fopspenen, haaraccessoires, jasjes, schoentjes, … een zeer divers aanbod. De Gele Flamingo is niet zomaar een webshop. Ze proberen zich te onderscheiden door alles in kleinere hoeveelheden te verkopen. De kans dat je kindjes hun schoolgenootjes of vriendjes dan bijvoorbeeld hetzelfde jasje draagt is klein.

Maar niet alleen dat maakt De Gele Flamingo anders dan een doorsnee webwinkel. Ze hebben tevens een eigen kindercollectie nl. Hoxton Kids. Hoxton Kids is een unieke en zelfontworpen collectie meisjeskledij. De collectie bestaat o.a. uit vrolijke rokjes, jurkjes en slabbetjes. Dit alles met leuke prints.

De kleding uit de Hoxton Kids lijn is verkrijgbaar vanaf maat 50 tot en met 128. Alles wordt op maat gemaakt hierdoor ligt de levertijd van deze collectie op ongeveer zeven werkdagen.

De collecties op De Gele Flamingo zijn natuurlijk fijn om je eigen kinderen te kleden, maar waarom geef je eens niets cadeau? Ook daar hebben ze bij De Gele Flamingo aan gedacht. Je kan hun zelf samengestelde cadeautjes kopen, maar ook een cadeaubon schenken. Betalen kan op een veilige manier via PayPal (visa/mastercard), bancontact (via Sofort banking), iDEAL en bankoverschrijving. Verzenden kan naar zowel België als naar Nederland. Voor bestellingen vanaf 50€ is dit gratis.

Ook deze webshop is onze favorieten terecht gekomen. Maar wat denken jullie er nu van?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *