De dagen worden korter en kouder en dat wil zeggen dat Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zich weer klaar maken om naar de Lage Landen te varen. De Lage Landen waar nu al een deel van zijn Hulpsinten heel wat kindjes bezoeken om te zien of ze wel braaf zijn geweest. De Goed Heiligman komt namelijk pas officieel aan op woensdag 14 november in zijn eigen stad nl Sint-Niklaas. Op zaterdag 17 november brengt hij dan zijn jaarlijkse bezoekje aan Antwerpen.

Sinterklaasshow

De weken nadien heeft Sinterklaas een enorm druk schema. Naast het zien of iedereen de juiste cadeautjes ontvangt, bezoekt hij (net als zijn Hulpsinten en -pieten) nog heel wat andere gemeenten, steden, winkels, scholen, … Maar net als de voorbije jaren wil de Sint zich ook even ontspannen. En hoe kan hij dat beter doen dan op de Grote Sinterklaasshow in het Antwerpse Sportpaleis.

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zullen op 1 en 2 december aanwezig zijn als het Sportpaleis weer helemaal op stelten wordt gezet door de bende van Studio 100. Zijn jullie er al klaar voor? Want ook in 2018 belooft het weer één groot feest te worden. Zo vieren Hanne, Klaasje en Marthe een kleine verjaardag naar aanleiding van hun 3 jaar K3 en Mega Mindy zal de veiligheid weer verzorgen. Onderwereldfiguren en geesten zullen de kans niet krijgen om de boel te verstoren want de Nachtwacht houdt een oogje in het zeil. Bovendien zullen ook Samson en Gert, Piet Piraat en Kabouter Plop zich komen uitleven op het podium. En dat is niet alles!

De nieuwe sterren Noah, Louise, Emilie en Sam van Campus 12 zijn erbij voor het eerst bij dit jaar. Zij zullen voor het eerst live optreden voor jullie en Sinterklaas. Geloof me, ze zijn nu al zenuwachtig! Maar met jullie steun en het meezingen van de liedjes zal het wel lukken.

Sinterklaas is momenteel aan het uitrusten in Spanje. Hij komt in november terug voor alle brave kindjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *