Dit jaar zal de vakantie er voor de meeste helemaal anders uitzien dan dat ze gewoon zijn. Toch is er waarschijnlijk plaats voor een fietsuitje, picknick, weekendje naar de zee of Ardennen. Of staat er toch nog een reisje naar het buitenland op het programma? In elk geval zal er wel tijd zijn om samen met vrienden of familie een (leuk) spelletje spelen? Jumbo heeft met zijn Roll & Write spelletjes fijne spelletjes om overal mee naar toe te nemen. Een handig klein formaat, geen grote doos om mee te zeulen. En voor ieder wat wils: van woordkunstenaars over dierenliefhebbers tot tactische denkers. De eenvoudige regels maken het zeer toegankelijk.

Welk spelletje kies jij? Of ga je voor ze alle drie! Een ding hebben ze alvast gemeen: dobbelen, schrijven en punten scoren!

Bresk! voor woordkunstenaars

Bresk! is een rasecht dobbelspel waarbij je woorden probeert te vormen aan de hand van gedobbelde letters. Maak het je tegenstanders lastig en kies slim! Want iedere letter is één punt waard. Slaag jij er in om de meeste, langste of zelfs origineelste woorden te vormen?

  • Leeftijd: 10+
  • Aantal spelers: 2-5
  • Spelduur: 30 minuten

Bresk! is te koop in de betere spelletjes- of speelgoedwinkel maar ook online bij o.a.: Intertoys & Bol.com

Animal Rescue voor dierenvrienden

In Animal Rescue werk je bij de dierenopvang waar dagelijks dieren worden binnengebracht. Aan jou om ze zo slim mogelijk in een verblijf te plaatsen. Want wie weet worden er zo zelfs babydieren geboren. Extra punten? Check!

  • Leeftijd: 8+
  • Aantal spelers: 1-5
  • Spelduur: 20 minuten

Animal Rescue is te koop in de betere spelletjes- of speelgoedwinkel maar ook online bij o.a.: Intertoys & Bol.com

Ramen Ink voor echte chefs

Fan van de Japanse keuken? Dan kan Ramen Ink je zeker bekoren. Waan je als sous-chef van chef Sango in een Japans restaurant en maak de bestellingen van de kieskeurige klanten compleet. Kies tactisch de juiste toppings voor de verschillende soepkommen en scoor zo de meeste punten.

  • Leeftijd: 8+
  • Aantal spelers: 2-5
  • Spelduur: 20 minuten

Ramen Ink is te koop in de betere spelletjes- of speelgoedwinkel maar ook online bij o.a.: Intertoys & Bol.com

Pin it
Jumbo staycation

Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.
Afbeeldingen: © Jumbo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *