De super wonderlijke reis van Freddie

Feiten zijn heilig voor de elfjarige Freddie: als je een feitje eenmaal kent, is het voor altijd van jou. Op feiten kun je vertrouwen, toch?

Als Freddie na de dood van zijn oma ontdekt dat zijn biologische vader nog leeft, besluit hij dan ook om het spoor van feiten naar zijn vader te volgen. Zo begint hij, samen met zijn beste vrienden Ben en Charlie, aan de reis van zijn leven (of in ieder geval van deze zomervakantie). Maar die reis loopt niet bepaald niet zoals de jongens hadden gedacht …

Recensie

Freddie is een doodnormale jongen met doodnormale vrienden. Echter zijn voor hem feiten heilig en gelooft hij er ook in. Als op een dag zijn oma ontdekt Freddie dat zijn biologische vader nog leeft. Samen met zijn twee beste vrienden Ben en Charlie gaat hij, aan de hand van feiten, op zoek naar zijn vader.

De reis zit vol onverwachte wendingen en samen beleven de drie vrienden de gekste avonturen. Het verhaal zit vol humor en leest opvallend vlot. Ook de illustraties zijn een leuke aanvulling bij het verhaal. Het einde van het verhaal is, in mijn ogen ook verrassend, maar wel heel mooi. Hopelijk beleven deze vrienden nog leuke avonturen in de toekomst.

Auteur: Jenny Pearson
Illustraties: Rob Biddulph
Uitgeverij: Gottmer
Pagina’s: 280
Leeftijd: 9 jaar
ISBN: 978 90 257 7219 2

De super wonderlijke reis van Freddie is te koop bij de betere boekhandel. Maar ook online te vinden bij o.a.:
Bookspot – Standaard Boekhandel – Bol.com

Pin it
De super wonderlijke reis van Freddie

Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *