Sinds 2008 heeft LCEE zich een plaats in het chiquere segment van de kinderkleding weten te veroveren. De kledij van LCEE kan je omschrijven als Casual chique voor jongens. Ideaal om naar een feestje te gaan maar ze kan ook perfect gedragen worden op een schooldag of om lekker buiten te spelen. De kledij is sinds de oprichting steeds verkrijgbaar geweest in de maten 62 tot en met 164.

Ook nu voor de Pre-Springcollectie van LCEE is de stijl Casual Chique. De collectie bevat dit voorjaar veel verschillende tinten blauw en dit in combinatie met wit en Mandarin Red. De hele Pre-springcollectie is geïnspireerd door een reis rond de wereld. Stoere prints in combinatie met de gebruikte kleuren geeft deze collectie een klassieke doch sportieve uitstraling.

Pre-springcollectie

Mini dessins en streepjes overheersen dit voorjaar de collectie van LCEE. Hiernaast vrolijken leuke prints van kompassen en wereldkaarten de verschillende hemden, t-shirts, polo’s en vesten op. Deze voorjaarscollectie is perfect voor jongens die een geklede maar ook stoere look willen hebben.

De klassieke als stoere elementen die in deze collectie zijn terug te vinden zorgen ervoor dat de jongens deze kledij op verschillende manieren kunnen dragen. Zo kunnen ze kiezen voor de klassieke look, waarbij een polo gecombineerd wordt met bv een blazer. Of gaan ze eerder voor de casual look waarbij een t-shirt gecombineerd wordt met een vestje of sweater. Door de vele type prints en artworks is combineren eindeloos.

De collecties van LCCE zijn o.a. te koop bij Bol.com, Kinderkleding-tekoop.nl & Kinderkleding.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *