De boeken van ‘De Waanzinnige Boomhut’ zijn enorm populair bij de kinderen. Ondertussen verschenen reeds 9 boeken, wat het aantal verdiepingen in de boomhut op 117 brengt. Naar aanleiding van hun nieuwste boek is er in Oostende dit voorjaar van alles te doen rond de boeken van ‘De Waanzinnige Boomhut’.

Interactieve doe-expo

In Fort Napoleon loopt van 15 februari tot 19 april een interactieve doe-expo rond de Waanzinnige-Boomhutboeken. Los de raadsels op, schrijf zelf een Waanzinnig Verhaal, ga aan de slag met potlood en papier, kraak de geheime code, en nog zoveel meer!

WANNEER: 15/02 – 31/03: 10u – 17u* & 01/04 – 19/04: 10u – 18u*
*Gesloten op maandag, behalve tijdens schoolvakanties en op feestdagen

WAAR: Fort Napoleon Vuurtorenweg 13 – 8400 Oostende

TICKETS (enkel ter plaatse te koop):
Volwassenen: € 9
Kinderen (6 – 12 jaar): € 7
Kinderen (-6 jaar): gratis
Groepen (vanaf 10p.): € 7
Scholen (per kind): € 3

Zoektocht doorheen Oostende

Naast de interactieve doe-expo in Fort Napoleon, palmen Andy en Terry ook het centrum van Oostende in. Volg een parcours langs 10 kinderwinkels en voer verschillende opdrachten uit. Hierdoor verzamel je telkens een letter van het codewoord. Ga met dat woord naar de balie van Toerisme Oostende en krijg een leuke verrassing.

Je kunt de gratis zoektocht ophalen bij Toerisme Oostende (Monacoplein 2).

De Waanzinnige Boomhut van 117 verdiepingen

Andy en Terry hebben weer dertien waanzinnig grappige verdiepingen toegevoegd aan hun steeds groter wordende boomhut. Er is nu een minipaardjes-verdieping, een slaapfeestkamer, het Onderbroekmuseum en een Boomhutbezoekerscentrum!

Andy en Terry moeten vluchten voor de verhaalpolitie en de enige manier om te ontsnappen is via de afgrijselijke Deur des Doods!

Het negende deel is te koop in de betere boekhandel en online bij o.a.:
Bol.com | Proxis


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *