Als ouders kennen we allemaal wel de Lonely Planet reisgidsen. Vele onder ons hebben er één of enkele in huis of gebruikt op reis. Maar wat weinige misschien weten is dat Lonely Planet ook boeken uitbrengt op kindermaat. De meeste boeken zijn hier echter wel uitsluitend in het Engels verkrijgbaar. Maar Kosmos zorgde van de Wonderlijke Wereldatlas voor een fijne Nederlandstalige editie.

Wonderlijke wereldatlas

  • Waar vind je menselijke voetafdrukken van 3 miljoen jaar oud?
  • Welke hoofdstad heeft een naam van 168 letters?
  • In welk land moet je met oudejaarsavond een gele onderbroek aan?

 

Ontdek het in de Lonely Planet Junior Wonderlijke Wereldatlas.

De atlas geeft een overzicht van de geschiedenis in de wereld, ook de cultuur wordt erin besproken aan de hand van kaarten en foto’s.

Wil je weten waar welke beroemdheid woont en hoe kinderen in andere landen leven. Dan zit je met dit boek goed voor uren leesplezier leerplezier.

Als kers op de taart kan je de opgedane kennis testen met kleine, leuke quizjes die verspreid door het boek staan en – wanneer je het boek helemaal uitgelezen hebt – een lange wereldquiz aan het einde van het boek.

Auteur: Deboray Murrell & Philip Steele
Uitgeverij: Kosmos
Pagina’s: 160
Leeftijd: 6+
ISBN: 9789021559346

De Wonderlijke Wereldatlas van Lonely Planet Junior is online te koop bij o.a. Bol.com en offline bij de betere boekhandel.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Lonely Planet Junior - De Wonderlijke Wereldatlas
Beoordeling:
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *