Develab is een samentrekking van de woorden development en laboratory.  Beide woorden geven aan dat de filosofie van het merk altijd in ontwikkeling is. Twee belangrijke kernwaarden zijn ontwikkeling en vooruitgang. Hierdoor zijn waardevolle tradities gemixt met eerlijke basismaterialen,  trendy finishings en casual design. De twee kernwaarden zijn niet enkel terug te vinden in de schoenen, maar ook in hetbeeldmerk. De betekenis van de pijl is dat ze willen vooruit werken aan nieuwe dingen. De pijl is opgebouwd uit losgescheurde stukken tape, deze staan symbool voor de kennis en ervaring die zijn toegepast om het merk Develab tot leven te brengen en te blijven ontwikkelen.

Wilde Westen

De wintercollectie van Develab is geïnspireerd op het Wilde Westen. Er is gebruik gemaakt van ruwe materialen, ruige boots en natuurlijke kleuren. De ravotters onder onze kinderen voelen zich heuse cowboys en indianen. De collectie van Develab is perfect voor het springen in plassen, tikkertje spelen, vallen en opstaan,… De ravotters zullen zich kunnen uitleven.

De filosofie die de rode draad vormt bij de ontwikkeling van de spiksplinternieuwe collectie was ‘fabric and colour drive clothing and shoes… not the shape’. De overheersende tinten bij de jongensschoenen zijn dit najaar bruin en blauw. Bij de meiden voeren warm wijnrood, paars, brons en zilver de boventoon.

In de collectie komt naar boven waarvoor Develab bekend staat, het gebruik van hoogwaardige materialen en uitgewerkte details. Bij de jongens uit zich dit in gevet leer, canvassen quilted look. Metallic, camouflage- en dierprints zijn kenmerkend bij de meisjes. De glamourtoets bij de meisjes uit zich in de aangebrachte studs. Opvallende stiksels,  emblemen en de kenmerkende Develab-zool zijn andere stoere details voor deze wintercollectie.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.develab.nl.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *