Vik en Lies zijn beste vrienden. Ze zitten samen op school en beleven samen leuke (en grappige) avonturen. In dit derde deel van deze leuke reeks komt cupido om de hoek piepen.

Dikke Vik en Vieze Lies: lachen om liefde

Het is Valentijnsdag. Vik en Lies doen daar niet aan mee: zij houden niet van de liefde. Maar dan begint Vik steeds vaker af te spreken met de populaire Merel. Lies doet alsof het haar niks kan schelen – straks denken ze nog dat ze jaloers is. En ze heeft wel wat anders aan haar hoofd. Want de kermis is in het dorp, en daar wil ze haar vader gaan zoeken. Die is daar misschien aan het werk. Maar hoe vind je iemand die je nog nooit hebt gezien?

Recensie

In het derde deel in de serie lachen Dikke Vik en Vieze Lies om de liefde. De twee vrienden hebben er niet zoveel mee. Totdat Vik en Lies allebei met iemand anders op pad gaan. Zouden ze dan toch jaloers zijn? Of is het nog iets anders?

Ook dit deel van de twee beste vrienden Lies en Vik zit doorspekt met humor. Dat wordt extra in de verf gezet door de leuke illustraties van Eva van Aalst. De zoektocht naar van Lies naar haar papa, verloopt bovendien anders als ze had gedacht. Daarnaast gaat Vik nu ook nog eens om met de populaire Merel. Allemaal leuk tot ….

Sunna verwerkt de thema’s, vriendschap en oudergemis op een leuke en luchtige manier. Ideaal dus voor prille tieners die ook soms met deze gevoelens kampen. Bovendien zorgen de illustraties ook voor een fijne ondersteuning van heel het verhaal.

Auteur: Sunna Borghuis
Illustraties: Eva van Aalst
Uitgeverij: Gottmer
Pagina’s: 93
Leeftijd: vanaf 10 jaar
ISBN: 978 90 257 7045 7

Dikke Vik en Vieze Lies: lachen om liefde‘ is verkrijgbaar in de beter boekhandel en online bij o.a. Proxis, Bol.com en Bookspot.


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Dikke Vik en Vieze Lies: lachen om liefde
Beoordeling:
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *