Ondanks de liefde voor onze eigen kater die hier ten huize rondloopt (of slaapt), is Dikkie Dik ook in onze harten gesloten. Regelmatig wordt er voor het slapen gegaan voorgelezen uit ‘Elke dag Dikkie Dik‘. De grote rosse kat weet telkens weer een lach op de dochter haar gezicht te toveren. We waren dan ook benieuwd naar dit ‘grote avonturenboek’.

Het grote avonturenboek

In dit superdikke voorleesboek zijn acht lange verhalen over Dikkie Dik gebundeld. In elk verhaal beleeft de ondeugende kater, die al 40 jaar favoriet is bij peuters en kleuters, een groot en grappig poezenavontuur. Lees je mee?

Recensie

In dit dikke voorleesboek beleeft Dikkie Dik acht spannende poezenavonturen. Zo gaat hij naar het strand, speelt hij mee in het poezencircus en natuurlijk gaat hij ook slapen. Alle acht de verhalen zijn zoals steeds voorzien van prachtige illustraties. Deze zorgen ervoor dat de jongste onder ons ook perfect kunnen volgen met het verhaaltje. Naast de reguliere versie van het boek, verschijnt het ook éénmalig met een speciale cover. Deze cover bevat een hologram waar Dikkie Dik over een regenboog probeert te springen.

De verhaaltjes van Dikkie Dik zijn vooral bedoeld om voor te lezen, maar beginnende lezertjes kunnen deze ook perfect gebruiken om hun leesvaardigheden te verbeteren. Hier thuis werd het boek de afgelopen periode alvast gebruikt om de dagelijks leesopdracht van school tot een goed einde te brengen.

Auteur: Jet Boeke
Uitgeverij: Gottmer
Pagina’s: 153
Leeftijd: vanaf 4 jaar
ISBN: 978 90 257 7190 4 (reguliere editie)
978 90 2577216 1 (éénmalige editie)

‘Dikkie Dik: Het grote avonturenboek’ is te koop in de betere boekhandel en online bij ProxisBol.com en Bookspot.


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *