De Toet Toet auto’s van VTech zijn ondertussen bij veel van onze peutertjes gekend. Deze leuke auto’s met stemmetjes, muziekjes en melodietjes zorgen voor veel plezier bij de kleinste. Maar dit najaar zorgen Mickey, Minnie en Donald Duck voor nog extra spelplezier. Deze Disneyfiguurtjes zorgen met hun humor, levenslust en eigenschappen voor een nieuwe dimensie bij de populaire en onverwoestbare speellijn voor kleintjes van 1 tot 3 jaar. Net als alle andere bolides in de Toet Toet Auto’s-wereld beschikken de autootjes van Mickey, Minnie en Donald over reacties, liedjes en melodietjes.

Toet Toet in Disneystijl

Naast de introductie van de drie auto’s, komen er ook nieuwe speelsets bij. Natuurlijk volledig in Disneystijl. De mooiste ontdekkingsreizen in de fantasiewereld van kleintjes starten vanaf nu op het perron van het Mickey Mouse Treinstation, waar Goofy zich verstopt, Mickey de klok in de gaten houdt en Donald kaartjes verkoopt.

Naast het treinstation van Mickey heeft ook Minnie haar eigen speelset nl. het Ijssalon. Minnie schept ijsjes, mixt smoothies en schenkt limonade. Waarna ze wegscheurt met haar autootje door haar ijsparadijs onderweg naar een tevreden klant. Beide speelsets zijn natuurlijk volledig compatibel met de andere Toet Toet Auto’s speellijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *