Disney Store stelt de Disney Wisdom collectie voor: een exclusieve nieuwe collectie producten voor verzamelaars, geïnspireerd op Disneyklassiekers en wijsheden van geliefde Disneypersonages. Elke maand biedt Disney Store nieuwe exclusieve Disney Wisdom-producten aan in beperkte oplage, waaronder knuffelberen, mokken, pins, notebooks en t-shirts. 

Het eerste deel van de nieuwe collectie is te koop vanaf 18 januari 2019 op ShopDisney.be. Gedurende heel het jaar zal dan op de 18de van elke maand een nieuwe collectie worden uitgebracht. Dit natuurlijk telkens in beperkte oplage. Dumbo, de geliefde vliegende olifant, bijt de spits af en is dus de ster van de maand januari. In februari is de collectie gebaseerd op Mushu, de impulsieve rode draak uit Mulan. In maart krijgen we dan Baloo, de gezellig lieve beer uit Jungle Boek, voorgeschoteld.

Alle producten uit deze Wisdom-collectie zijn voorzien van leuke quotes van de betreffende personages. Een musthave voor de Disneyfan, maar ook leuk om cadeau te geven bij bv een geboorte of communie-, lentefeest.

Q: Welk Disneyfiguur zouden jullie graag zien in de Wisdom-collectie? En met welke quote?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *