Wegens groot succes van Juice in the Box komt er nu een grote versie van deze handige drankverpakking. De Drink in the Box heeft het herkenbare ontwerp van een brikpakje, alleen bepaal je zélf de inhoud. In de nieuwe large-versie past 350 ml, zo’n 120ml meer dan zijn kleine broer. Handig voor een lange dag op school, werk of op een uitstap.

Gezonde drankjes

De gekende drankjes in brikpak zitten vaak vol suikers en kunstmatige toevoegingen. Drink in the Box biedt hiervoor uitkomst. Gebruikers kunnen namelijk zelf kiezen wat ze meenemen in het drinkpakje. Zo kan je makkelijk iets gezonds meegeven of -nemen zoals bv water. Drink in the Box is daarenboven niet alleen goed voor de mens, maar ook voor de natuur. De drinkpakjes zijn namelijk herbruikbaar, wat toch het nodige afval bespaart. Bovendien zijn ze ook nog eens vaatwasbestendig.

Vrolijke kleuren

Elke Drink in the Box is uitgerust met een rietje en afsluitbaar klepje, wat de kans op lekken verkleint. Deze handige drankpakjes zijn verkrijgbaar in vier vrolijke kleuren: groen, roze, blauw en oranje. Ook zijn ze optioneel uit te breiden met de ‘Ice on the Box’; een icepack waarmee het drinken lange tijd heerlijk koel blijft. Of wat dacht je om de Drink in the Box te verpersoonlijke met de vrolijke etiketten ‘Scribble on the Box’. Leuke stickers waarop je met krijt elke dag een andere boodschap geschreven kan worden.

Snack in the Box

En dat is nog niet alles: naast de grote versie van Drink in the Box is er ook Snack in the Box beschikbaar. Een handige verpakking met twee verschillende zijden die voldoende ruimte biedt voor lekkere snacks of stukjes groenten en fruit. De twee aparte delen hebben een eigen pop-up deksel. Die het gemakkelijk maakt de juiste hoeveelheden eruit te schudden. Of vul één zijde met een gezonde snack en de andere met een leuke traktatie, als beloning na het op-eten van de gezonde snack!

Snack in the Box past perfect in of bij lunchboxen en is gemaakt net als Drink in the Box van het sterke TritanTM en polypropyleen, dus ook BPA- en phtalate-vrij. Hierdoor kan het ook in de vaatwasser (bovenste plank).

Kijk voor meer informatie op www.drinkinthebox.nl of koop ze via Wereldmama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *