Vandaag start de astronomische herfst. Het seizoen van vallende bladeren, koudere en nattere dagen. Een ideaal seizoen om te genieten van boswandelingen. Maar doordat het vochtiger is, is het ook aangenaam om gepast schoeisel te dragen. En bij regen horen natuurlijk ook regenlaarzen bv van het Nederlandse merk Druppies.

Druppies

Druppies is een Nederlands label dat sinds 2017 hippe regenlaarzen voor kinderen op de markt brengt. Omdat net zoals bij andere kindjes ook bij de dochter haar voeten ongelooflijk snel groeien, was het tijd om een nieuw paar laarzen aan te schaffen. Na een korte zoektocht kwamen we de laarsjes van Druppies tegen. De laarzen bestaan in allerlei hippe kleuren zoals rood, geel, groen, blauw, … De laarsjes worden gemaakt van 100% natuurrubber en zijn voorzien van een katoenen binnenvoering. Daarnaast beschikt elke laars ook over een uitneembare binnenzool. Ook qua pasmaat vallen deze laarzen enorm goed mee. Ook voor kindjes met een iets bredere voet. En dat is nog niet alles. Aan de achterzijde bevinden zich ook twee reflectoren. Zo zijn tijdens de aankomende donkere dagen, jullie kinderen ook wat beter zichtbaar. De dochter was alvast op slag verliefd op haar nieuwe laarzen. Ze vindt ze heerlijk zitten en kloeg helemaal niet van pijnlijke voeten, wat ze soms wel had bij andere merken. En een blije dochter, maakt ook blije ouders, niet ;-).

Wintercollectie

Niet alleen tijdens de herfst komen laarzen goed van pas. Ook om in de sneeuw te wandelen zijn laarzen idaal. Voor de wintercollectie 2018/2019 koos Druppies om de laarzen te voorzien van een heerlijk warme borgvoering. Kortom, lekker warme voeten wanneer jullie kinderen straks in de sneeuw spelen. Bovendien steun je met de aankoop van o.a. deze wintercollectie ook ook nog eens de CliniClowns!

De Druppies laarzen zijn o.a. te koop bij Brantano en Berca, maar ook op hun eigen webshop. De maten gaan van 20 tot 42 en prijzen liggen tussen € 26,95 en € 29,95.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Druppies regenlaarzen
Beoordeling:
51star1star1star1star1star

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *