Spelen hoort bij de ontwikkeling van kinderen. Peuters leren met een bal rollen en gooien, met houten blokjes stapelen tot ze een grote toren hebben en vormpjes in speciale kubus steken. Maar ook LEGO DUPLO helpt mee aan de ontwikkeling van jullie kindjes. Met Duplo leren ze dingen bouwen en kunnen ze dagdagelijkse dingen naspelen. Dit kan nu helemaal met de LEGO DUPLO “Mijn eerste speelhuis” set. Met “Mijn eerste speelhuis” kunnen de peuters de dagdagelijkse activiteiten herbeleven. En dit in de wondere wereld van DUPLO blokken. Veel speelplezier gegarandeerd, en bovendien wordt de motorische bekwaamheid van je kleinste (b)engel verder ontwikkeld.

Met de speelset “Mijn eerste speelhuis” kan het spelen & leren samen met de ouders. Zij kunnen hun kindjes hierdoor stimuleren om bepaalde gewoontes uit het dagelijkse leven via de DUPLO blokken weer te geven. Zo kan je bv ze een huisje laten bouwen met verschillende kamers. In elke kamer kan dan een DUPLO blokje geplaatst worden met het beeld dat verwijst naar een bepaalde handeling die de kindjes doen zoals tandjes poetsen, ontbijten, lezen, …

Spelen doe je samen

Doordat ouders en kind samenspelen en vertellen wat er gebeurd, wordt de band tussen kind en ouder op een interactieve en speelse manier versterkt. De nadruk van de set “Mijn eerste speelhuis” ligt op het aanleren van veelvoorkomende sociale- en algemene vaardigheden. Dit aan de hand van de vele kleurrijke DUPLO blokken en dit helemaal op het niveau van je kindje.

Duplo: mijn eerste speelhuis

Combineer de grote blokken om het speelhuis te bouwen. De speciaal bedrukte stenen tonen elementen die een goed beginpunt vormen om te praten over dagelijkse gebeurtenissen. De omkeerbare dag-/nacht steen biedt tevens mogelijkheden om samen met je kindjes een rollenspel te spelen. Vertel verhalen aan de hand van deze eenvoudig te bouwen set. Laat de figuurtjes spelen op de glijbaan en ze nadien een middagdutje doen. Of leer aan de hand van een verhaaltje je kindjes hun tandjes poetsen. Oneindig veel mogelijkheden om dagdagelijkse dingen uit te leggen aan de hand van deze LEGO DUPLO speelset “Mijn eerste speelhuis”

“Mijn eerste speelhuis” is verkrijgbaar bij o.a. Fun, Blokjesstore, Bol.com en Bart Smit.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *