Na bijna 60 jaar hebben De Smurfen nog niets van hun magie moeten prijsgeven. De blauwe ventjes beleven nog steeds de meest spannende avonturen en hun vijand Gargamel doet nog steeds verwoede pogingen om De Smurfen het leven zuur te maken. In de nieuwste film “Het verloren Dorp”, die vanaf 7 augustus beschikbaar is op DVD, Blu-ray en op aanvraag, maken we tevens kennis met enkele nieuwe personages.

De Smurfen en het Verloren Dorp

In deze volledig geanimeerde versie van de Smurfen gaan Smurfin en haar beste vrienden Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf op zoek naar een verloren dorp. De vrienden proberen het verloren dorp te vinden, voor dat tovenaar Gargamel het ontdekt. Deze tocht naar het verloren dorp leidt hen o.a. door “het Verboden Bos” vol wonderlijke wezens. De tocht is wild en vol actie en gevaar. Het leidt de Smurfen naar de ontdekking van het grootste geheim in de geschiedenis.

Met de Vlaamse stemmen in deze nieuwste Smurfenfilm zijn van o.a. Govert Deploige (Gargamel), Michaël Pas (Klungelsmurf), Jan Van Looveren (Potige Smurf) en James Cooke (Brilsmurf).

Digitaal kan je de film al vanaf 2 augustus bekijken en vanaf 7 augustus kan je de DVD en (3D) Blu-Ray aanschaffen bij bv Mediamarkt of Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *