Het Belgische merk Childhome heeft goed nieuws voor de fans van Childhomes Mommy Bag. Er werden onlangs enkele leuke nieuwigheden gelanceerd. Zo zijn de gekende Mommy Bag, Mommy Clutch en Baby Necessities vanaf nu ook verkrijgbaar in luipaardprint of lederlook. Ook de handige Nursery Backpack is er in lederlook. Daarnaast zijn er ook drie gloednieuwe tassen aan de collectie toegevoegd. My First Bag voor kids, een trendy On-The-Go Banana Bag en een Family Bag. Een ideaal cadeautje onder de kerstboom voor toekomstige mama’s of mama’s die juist hun kleine wondertje in hun armen mogen sluiten.

Knappe kleuren

De originele Mommy Bag is populair over de hele wereld. Niet verwonderlijk dat Childhome deze collectie uitbreidt met enkele superleuke nieuwigheden. Zo zijn er ten eerste twee gloednieuwe kleuren. Je kan nu kiezen voor luipaardprint of een lederlook voor je Mommy Bag, Mommy Clutch of Baby Necessities. Een stijlvol statement. Ook de nursery backpack heeft de lederlookvariant erbij gekregen. Wij weten wat bovenaan ons verlanglijstje staat!

Voor ieder gezinslid een tas

Naast het succes van de Mommy Bag zijn de drie nieuwe items in de collectie waardoor iedereen van het gezin zijn eigen tas kan hebben. Voor kinderen is er de My First Bag. Dit is een eerste rugzakje voor jonge kindjes die perfect matcht met de grote Mommy Bag. Het grote vak van de rugzak heeft de ideale grootte om een brooddoos en waterflesje op te bergen. En in het kleine vakje vooraan kan je ook heel wat persoonlijke spulletjes meenemen. Perfect dus als rugzakje om mee te nemen naar de kleuterschool.

Verder is er de trendy On-The-Go Banana Bag. Ook wel beter gekend als ‘heuptasje’! Je kan hem dus dragen rond je heupen, maar ook over de schouders is perfect mogelijk en natuurlijk lekker hip. Handig voor ouders die druk in de weer zijn!

De laatste nieuwigheid in de collectie is de Family Bag. Een ideale tas om mee te nemen op gezinsuitjes. Deze grote tas is werkelijk een tas voor het hele gezin. Hij is niet alleen zeer ruim, zodat iedereen zijn persoonlijke spullen er in kan bewaren, maar bovendien ook

De tassen zijn te koop op de webshop van Childhome, maar o.a. ook bij Paradisio (BE), Euroshop (BE), Baby Park (NL), Baby-Dump (NL) en vele kleine zelfstandige baby- en kinderwinkels.


Afbeeldingen: © Childhome

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *