Loes Riphaegen is de maker van het Prentenboek van het jaar 2021, Coco kan het! In haar nieuwste telg heeft ze talloze grapjes verstopt waardoor eindeloos lees- en kijkplezier gegarandeerd is.

Kikker Kees en zijn papa zijn op weg naar een kwaakconcert. Ze moeten wel opschieten, anders komen ze te laat. Maar de weg ernaartoe is zo mooi! Kees ziet bijvoorbeeld een regenboog en een tak die op een krokodil lijkt. Papa heeft haast en vindt het maar lastig dat Kees zo snel is afgeleid door de dingen om hen heen. Tot papa de schrik van zijn leven krijgt en beseft dat die scherpe aandacht van Kees eigenlijk heel waardevol is.

Loes Riphaegen is de maker van Prentenboek van het jaar 2021, Coco kan het! Ook in de prachtige, gedetailleerde tekeningen van Kom mee, Kees heeft Loes talloze grapjes verstopt voor eindeloos kijkplezier.

Recensie

Het verhaaltje van dit prentenboek zit heel goed in elkaar. Op een simpele manier wordt eigenlijk iets heel simpel uitgelegd en vooral duidelijk gemaakt. Het is iets waar wij, als volwassenen, veel te weinig bij stil staan. 🙂

Voor de kleinsten wordt er uitgelegd dat het belangrijk is om verder te kijken dan de neus lang is. Zo kan je heel mooie dingen ontdekken in deze wereld.

In de prenten zijn doordenkertjes verstopt voor de voorlezer en voor de kleinsten is elk detail van het verhaal heel duidelijk uitgebeeld.

Moest je eens niet weten wat te geven als cadeau, dan is dit boek een aanrader. Dit zowel voor het kind als voor de ouder(s).

ISBN: 978 90 257 7475 2 | Auteur: Loes Riphagen | Uitgeverij: Gottmer | Pagina’s: 40 | Leeftijd: 3 tot 12 jaar | Te koop bij bv. Bol.com, Standaard Boekhandel en Bookspot


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *