Een nieuw schooljaar is ook tevens het begin van heel wat nieuwe programma’s op TV. Maar ook bestaande reeksen komen terug met een nieuw seizoen. Zo ook de populaire reeks PJ Masks. Het derde seizoen is vanaf maandag 2 september elke schooldag om 18 uur te zien op Disney Junior. Net als in de vorige seizoenen staan plezier en teamwork centraal. De drie dappere helden beleven iedere nacht een nieuw avontuur. En dit met een heleboel nieuwe schurken, helden en voertuigen. Connor, Amaya en Greg tonen kinderen bovendien wat ware vriendschap is.

Vriendschap en avontuur

Vanaf maandag 2 september kunnen onze jonge kijkertjes weer genieten van een derde seizoen PJ Masks. Ook in de nieuwe reeks leren de hoofdrolspelers Connor, Amaya en Greg hun trouwe kijkers wat ware vriendschap is. En dit natuurlijk met de nodige portie avontuur. Zo komen ze nieuwe schurken tegen en zijn er nieuwe voertuigen.

PJ Masks

Overdag zijn Connor, Amaya en Greg gewone kinderen. Echter als de avond valt, trekken ze hun magische pyjama aan en worden ze de superhelden Catboy, Owlette en Gekko. Beter bekend als de PJ Masks! Met hun superkrachten bestrijden ze de gekste schurken. Zo beleven ze elke nacht een nieuw avontuur en leren ze keer op keer iets bij. Ze gaan voor elkaar door het vuur en bewijzen zo aan elkaar wat vriendschap is, ook al gaat het niet altijd zo als gepland. Zijn jullie klaar voor een spannend nieuw seizoen van deze pyjamahelden?

Het nieuwe, derde, seizoen van PJ Masks is te bekijken vanaf 2 september op Disney Junior. En dit elke schooldag om 18u!


Disney Junior ontvang je op televisie elke dag van 5u tot 23u via Proximus op kanaal 36 (Vlaanderen) en 32 (Brussel). Via Telenet op kanaal 38 in Vlaanderen en 128 in Brussel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *