Een nieuw schooljaar staat voor de deur. Op 1 september is het weer zo ver. Duizenden kinderen gaan na een lange zomervakantie weer met hun neus in de boeken duiken. Een nieuw schooljaar betekent in veel gevallen ook tijd voor nieuwe outfits, rugzakken, brooddozen … Bij Bristol vind je vanaf nu alles onder één dak. Van rugzakken, over brooddozen en drinkflessen tot kledij en natuurlijk ook schoenen.

Dat de start van een nieuwe schooljaar een spannend moment is weten we allemaal. Niet alleen voor onze kinderen maar ook voor de mama’s en papa’s. Als ouder wil je zeker zijn dat jullie kinderen zelfverzekerd en op hun gemak door de schoolpoort kunnen wandelen. En daar zijn ze bij Bristol zich ook van bewust! Naast schoenen kan je er ook de nieuwe outfit voor zoon of dochter vinden. Bovendien hebben ze ook unieke boekentassen en accessoires zoals reflecterende rugzakhoezen.

Stralen aan de schoolpoort

Of je kinderen nu voor het eerst naar school gaan of al enkele jaren achter de rug hebben. Als ouder wil je toch dat ze op de eerste schooldag stralen. Bij Bristol vind je dan ook de leukste nieuwe fashionitems voor jullie zoon of dochter! Dit gaat van trendy sneakers voor jongens tot leuke leren laarsjes voor meisjes. Gecombineerd met de stijlvolle truien, toffe T-shirts en broeken, zullen ze ongetwijfeld schitterend door de schoolpoort wandelen! Bovendien vind je alle items aan ‘parentproof’ prijzen. Zo maakt Bristol niet alleen kinderen maar ook ouders blij.

Schoenen om U tegen te zeggen

Schoenen zijn bij kinderen heel belangrijk. Wandelen, lopen, ravotten, … Schoenen aan kindervoeten zich af gedurende een schooljaar. De Belgische keten, Bristol, pakt dit nieuwe schooljaar uit met sneakers en sportpantoffels. Wat opvalt is dat sommige schoenen podologisch getest en goedgekeurd zijn door Paul Borgions. Hij is erkend podoloog van verschillende topsporters. Zo zijn de schoenen voor de eerste stappertjes veel flexibeler dan die voor de oudere kinderen. Bovendien zijn ze ook nog eens betaalbaar!

Leuk weetje: de podologisch goedgekeurde sportpantoffel is uniek in de Benelux.

De boekentas maakt het kind

Naast kledij en schoenen mag een toffe boekentas niet ontbreken tijdens het schooljaar. Een boekentas met madeliefjes? Of gaan je kinderen toch liever voor de giraf? Zijn ze niet zo voor motiefjes, dan kunnen ze ook voor effen gaan! Naast een stylish boekentas voorziet Bristol ook matching brooddozen of drinkflessen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *