Vele onder ons zullen wel de kinderstoel van Stokke kennen nl. de Tripp Trapp®. Deze befaamde kinderstoel komt regelmatig uit in opvallende trendkleuren. De designers van Stokke vinden hun inspiratie in de mosgroene bossen en uitgestrekte heidegebieden in het Hoge Noorden. Zo vindt iedereen wel een Tripp Trapp® die in zijn/haar interieur past. Daarnaast heeft Stokke dit jaar nog een nieuwe speciale collectie, de Tripp Trapp® Oak, een eikenhouten versie van de legendarische kinderstoel. Daarnaast komt Stokke met nieuwe praktische accessoires en speelse ideeën. Hierdoor groeit de stoel meer dan ooit met je kind mee.

Tripp Trapp® Oak

De kinderstoel Tripp Trapp®, ontworpen door de Noor Peter Opsvik in 1972, heeft zijn succes te danken aan zijn slimme, verstelbare ontwerp. Om mee te zijn met de trends wordt de stoel regelmatig voorzien van nieuwe accessoires en kleuren. Dit najaar komt Stokke met een nieuwe collectie in Scandinavische eik: Tripp Trapp® Oak. Dit kwaliteitsvolle hout kreeg een matte lakafwerking. Zo wordt de natuurlijke charme van het materiaal optimaal behouden.

Daarnaast zal ook elke stoel uniek zijn. De unieke look van deze eikenhoutencollectie dankt het aan het hout. Dit verschilt, afhankelijk van het deel van de eikenboom, en wordt met de jaren zelfs mooier. De collectie is verkrijgbaar in drie verfijnde kleuren, welke makkelijk passen in elk interieur.

Praktische info:
 • Tripp Trapp® Oak
 • Kleuren: Black, White, Greywash
 • Richtprijs: 229 euro

Kussens en nieuwe tafelbladen

Dankzij de nieuwe accessoires wordt de Tripp Trapp® van Stokke flexibeler dan ooit. De stoel is echt geschikt vanaf de pasgeboren baby tot de puber. Zo voorziet Stokke tal van nieuwe kussens. Elk aangepast aan de leeftijd, in zachtheid en ondersteunend comfort, maar ook in stijl. Denk dan aan babyvriendelijke kleuren en guitige motieven tot meer stoere prints en trendy tinten. Dit alles voor een persoonlijke look.

Ook het gekende witte tafelblad, om de Tripp Trapp® vrijstaand te gebruiken, krijgt twee donkere varianten. Tevens kan je de kinderstoel nog verder personaliseren door bv. een naam of titel in de rugleuning te laten graveren.

Praktische info:
 • Tripp Trapp® Mini Baby Cushion (6-18 maanden)
  Kleuren: Soft Sprinkle, Grey Sprinkle
  Extra zacht en gewatteerd voor optimale ondersteuning
  Makkelijk te verwijderen en te reinigen (coating)
  Past op alle babysets
  Richtprijs: 44 euro
 • Tripp Trapp® Classic Baby Cushion (18 maanden-6 jaar)
  Verschillende kleuren en motieven
  Extra zacht, extra comfortabel
  Makkelijk te verwisselen voor een persoonlijke stijl
  Past op alle Tripp Trapp®-modellen en alle babysets
  Richtprijs: 39 euro
 • Tripp Trapp® Junior Cushion (+6 jaar)
  Kleuren: Jade Twill, Slate Twill
  Simpel maar stijlvol, voor een persoonlijke look en zacht comfort
  Antislip onderkant om niet te schuiven
  Past op alle Tripp Trapp®-modellen zonder Tripp Trapp® Baby Set™
  Richtprijs: 44 euro
 • Stokke Tray (6 maanden-3 jaar)
  Kleuren: White, Black, Storm Grey
  Licht en gebruiksvriendelijk
  Past op alle Tripp Trapp®-modellen en Tripp Trapp® Baby Set™
  Richtprijs: 44 euro

Nieuwe kleuren en motieven

Ook de beukenhouten versie van de gekende kinderstoel komt dit najaar met drie drie nieuwe natuurtinten. Met deze kleuren breng je de schoonheid van de Scandinavische natuur instant in huis. Stokke zorgt zoals steeds dat de kleuren makkelijk te combineren zijn en elegant opgaan in elk interieur. De tinten gaan van subtiel mosgroen over hartverwarmend heideroze tot het meer gedurfde woudgroen.

 • Heather Pink: deze warme en energieke kleur – die je vaak terugvindt in Noorse bossen – zorgt voor een vrolijke noot in huis.
 • Moss Green: een frisse – subtiele en evenwichtige kleur die overal bij past. Moss Green is een pastelachtig groen met opvallend genoeg persoonlijkheid om elk interieur kleur te geven.
 • Forest Green: dit sterke woudgroen is de trendkleur van dit najaar. Het is een tint die pit in je huis brengt op een spannende doch stijlvolle manier.
Praktische info:
 • Tripp Trapp® in beukenhout
 • Kleuren: Heather Pink, Moss Green, Forest Green
 • Richtprijs: 189 euro

De Stokke Tripp Trapp® kinderstoelen zijn o.a. te koop bij in de webshop van Stokke, bij Baby Dump en Dreambaby. Maar ook in de baby speciaalzaak bij u in de buurt. Winkels die deze kinderstoel verkopen zijn terug te vinden op de website van Stokke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *