Het einde van het jaar is weer dichterbij aan het sluipen. De Sint en de Kerstman staan al ongeduldig te trappelen om ons en onze kinderen te verblijden met een lach en cadeautjes. Maar het is ook leuk om iemand een plezier te doen met iets speciaals. Iets dat je vol liefde laat bezorgen door de Sint of Kerstman aan iemand die het misschien wat moeilijker heeft of heeft gehad.

Voor iedereen

Want de Sint en de Kerstman zijn er voor iedereen. Ook voor mensen en kindjes die het wat moeilijker hebben. En ook jij kan je steentje daartoe bijdrage door bijvoorbeeld een bloemetje te schenken aan een familielid of buur die het dit jaar niet makkelijk heeft gehad. Of misschien schenk je liever een snoeppot of mok met een bemoedigende tekst.

Via Greetz kan je zowel een bloemetje of plant cadeau doen, als een ander cadeautje die je al dan niet kan personaliseren. Zo kan je naast leuke mokken ook iemand verrassen met een pakje van Rituals of iets lekkers van Tony’s Chocolonely of Duvel. Zo vind je wel voor iedereen iets. Ideaal dus voor de eindejaarsfeesten iets cadeau te doen aan die persoon of personen die het net iets moeilijker hebben (gehad).

Greetz

Bestellen op Greetz verloopt heel vlot, en voor het afronden kan je ook nog een kaartje toevoegen aan je boeket. Betalen kan o.a. met Paypal en Bancontact. Wat ook leuk is, is het kiezen van een leveringsdag. Zo kan je al enkele dagen op voorhand je boeket bestellen. Boeketten worden in een stevige kartonnen doos geleverd. Bovendien zitten de bloemen in een stevige plastieken pot met water, zodat de bloemen hun versheid niet verliezen tijdens het transport. Tevens krijg je bij elke bestelling die je doet ook mooi een overzicht per mail, zodat je je bestelling kan opvolgen. De bezorgkosten voor bloemen en planten bedraag € 5,95 voor niet brievenpost en € 2,25 voor post dat in de brievenbus past.

De bloemen van Greetz worden rechtstreeks van de veiling in Aalsmeer geleverd. Hiervoor krijg je een 8 dagen versheidsgarantie. Met de warme zomerse dagen van afgelopen week mogen we stellen dat zelfs na 10 dagen het boeket nog meer dan toonbaar was. Zeker met de tips die je krijgt om de bloemen te verzorgen. Wij zijn alvast tevreden van de service en de kwaliteit bij Greetz.

Wenskaarten

We hadden het al over de verschillende verzendingskosten. Onder de brievenpost vallen o.a. de wenskaarten die je door Greetz kan laten verzenden. Ze hebben kaarten voor allerlei gelegenheden. Denk dan maar aan verjaardagen, geboortes of rouwbetuigingen. Maar natuurlijk kan je ook kiezen om je eigen kaart te ontworpen met bv enkele leuke foto’s van je kindjes om de grootouders te verrassen. Er zijn heel wat mogelijkheden dus. Bovendien kan je ook een wenskaart samen met een bloemetje verzenden naar iemand die jullie lief hebben.

Winactie

Om het eindejaar goed in te zetten mogen we van Greetz alvast iemand gelukkig maken met code voor een boeket bloemen & kaartje, als één iemand die een ander cadeautje mag uitkiezen op de website.

Hoe maak je kans op deze tegoed bon? Simpel! Laat in de reacties weten aan wie je iets zou cadeau doen en waarom? Een onschuldige kinderhand zal op 25 november een winnaar uitkiezen uit al de reacties. (Reacties op onze Facebook-pagina tellen ook mee).


Foto: Boeket bloemen van Greetz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *