De kinderen zijn onze toekomst en het is belangrijk dat wij ze ook een mening laten ontwikkelen. Er zijn verschillende initiatieven die dit mogelijk maken. Denk maar aan de leerlingenraden op de scholen of in sommige gemeentes ook de kindergemeenteraad. Maar ook op het gebied van milieu en duurzaamheid kunnen jullie kinderen een steentje bijdragen. Want welk kind speelt er nu niet graag in de natuur of buiten?

Kinderraad

Daarom is Eneco op zoek naar kinderen uit het 4de, 5de of 6de leerjaar met een mening en een hart voor de natuur. Zij kunnen dan deel uit maken van de Eneco Kinderraad om mee na te denken over duurzame projecten van Eneco. Deze projecten dragen natuurlijk bij aan een gezondere leefomgeving voor iedereen.

Als lid van de kinderraad mag je kind mee beslissingen nemen over verschillende duurzame projecten binnen Eneco. Daarnaast mag hij/zij leuke uitstapjes, toffe cadeautjes en vooral veel plezier verwachten. Het is dus een leuke vrijetijdsbesteding waarbij bovendien rekening wordt gehouden met de mening van de kinderen. Info met betrekking tot de Kinderraad is terug te vinden op de speciale website van dit project.

Willen jullie kinderen graag deel uit maken van deze Kinderraad dan is er de selectiedag op 17/02 in Technopolis. Inschrijven kan via de website van de raad. Wil je jezelf voorstellen aan de hand van een filmpje (zoals een echte vlogger) dan kan dit (is geen verplichting). Vertel dan Eneco aan de hand van een filmpje waarom jij graag in de kinderraad wilt zitten en wat jouw leukste bespaartip is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *