De feestdagen komen er weer aan. De tijd dat we ons en onze kinderen al eens graag extra mooi kleden. En dat hoeft niet altijd veel geld te kosten. Met enkele basics gecombineerd met een feestelijk item kan je soms al heel mooi voor de dag komen en tevens budgetvriendelijk. Maar ook de nieuwe feestcollectie van Zeeman is perfect voor ieders budget. Daarenboven zijn nog eens mooi en comfortabel op de koop toe.

Newborn

Voor de allerkleinsten heeft Zeeman een feestelijke collectie in elkaar geknutseld waarbij ook is gekeken naar het hoge comfort van de kleding. Het moet gemakkelijk zijn, lekker liggen, zacht zijn maar toch ook feestelijk. Dat is gelukt met verschillende gave kerstprints.

Baby

Glitterend het nieuwe jaar in hoor ik je denken. Dat is iets dat elk meisje wel ziet zitten toch? Het kan perfect met deze kerstcollectie van mooie kerstjurkjes en tule rokjes. Voor de jongens zijn er chique truien met kerstprint en zelfs overhemden met strik!

Kids

Het is maar goed dat de feestdagen niet op 1 dag worden gevierd. Met deze collectie kun je elke dag zelf bepalen voor welke look je gaat. Ga je voor netjes dan kiezen de jongens een mooi overhemd en een nette zwarte broek. Mag het wat losser en grappiger? Dan zijn er dit najaar ook hele leuke t-shirts met grappige kerstprints. Voor de meiden is het thema ’Sparkle and Shine’ van toepassing want hoe meer glitter hoe feestelijker de sfeer! Dat zie je terug in schattiger jurkjes met glitters en tule rokjes. Donkerpaars, zwart en roomwit voeren de boventoon.

Teens

Met de hele familie aan tafel? Dat kan nog wel eens een saaie aangelegenheid worden. Niet voor de tieners die in deze outfits ten tonele verschijnen hoor. Zij stelen de show met voor jongens nette truien, t-shirts met kerstprint of een overhemd met strik. Zwart, grijs en donkerblauw voeren de boventoon en geven de collectie een zeer elegante feel. De meiden vallen op met glamour! Het licht van de kerstboom weerkaatst in de honderden pailletten op deze prachtige jurken. Ga je voor iets stoerder? Dan straal je in een jumpsuit met glitter.

 

Binnenkort beschikbaar in de Zeeman bij jou in de buurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *