De eindejaarsfeesten zijn al een tijdje gepasseerd. Maar niet getreurd, er zijn dit jaar nog genoeg redenen om een feestje te bouwen. Denk maar aan carnaval dat deze periode volop plaats vindt. Maar ook de verjaardagsfeestjes die elk jaar weer worden gehouden.

Ben je dus nog op zoek naar een carnavalspak of heb je bv een eenhoornslinger nodig voor een verjaardagsfeestje? Stap dan eens binnen bij JBC. Vanaf nu vind je er ook originele party props en volledige feestoutfits. Kortom JBC heeft alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken.

Superhelden of Unicorns

Naast feestkledij heeft de Belgische kledingsketen nu ook te gekke party props in het assortiment opgenomen. Gaande van slingers en servetten tot bordjes, bekers en ballonnen. Daarnaast zijn er ook nog uitnodigingen in de vorm van een eenhoorn.

Heb jij een superheld in huis die binnenkort verjaart? Bij JBC kan je je verjaardagsfeestje helemaal aankleden in twee thema’s: Superhelden & Unicorns. Naast de party props heeft deze collectie ook nog een leuke birthday T-shirt voor de gelukkige.

Carnaval

Carnaval is weer al even in het land. De ideale periode om je te verkleden. Verkleden je zoon of dochter zich dit jaar in een grappige aap of stoere haai? Of mag het iets grappiger en wordt er iemand een aardbei? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een warme onesie als verkleedpak. Zo kan je de koude perfect trotseren tijdens de carnavalsstoet(en).

Pyjamafuif

Willen jullie kindjes liever eens een pyjamaparty organiseren voor hun vriendjes. Ook dan zijn onesies een perfecte outfit. Wil je een echte VIP op het feestje? Dan vind je die ook bij JBC. Daar ligt tegenwoordig de Very Important Pinata in de rekken. Deze pinata heeft de vorm van een eenhoorn, dus de dochters zullen alvast in de wolken zijn.

Communie- of lentefeest

Viert jullie dochter of zoon dit jaar een communie- of lentefeest? Dan mag het wat gekleder zijn. De meisjes zetten het feest in gang met pittige pailletten en trendy tule, in elegante kleuren als nude, pink en koraal. Voor de jongens zijn er blazers, shorten en hemdjes in alle tinten blauw, van hemelsblauw tot marine. Afwerken doe je met een strikje of een hoed.

Natuurlijk kunnen mama en papa ook terecht bij JBC voor hun feestkledij.

De feestcollecties zijn te koop in alle JBC-winkels en online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *